Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET POKLONI, POKLONI: Za svakog posetioca PET PARTY-ja BESPLATAN paketić!

POKLONI, POKLONI: Za svakog posetioca PET PARTY-ja BESPLATAN paketić!

0
pet party petface

Znamo da ste mnooooogo nestrpljivi da saznate ŠTA se to pakuje za sve Petpartovce koji budu sa nama 25. Jula u Delta City-ju, ali ipak pre toga moramo da vas podsetimo da imate još vremena za prijavljivanje…Prvi deo naše prijave, prijava za NAJELEGANTNIJEG LJUBIMCA, traje sve do 15. Jula ali što pre pošaljete fotografiju imate veće šanse da uđete u finale!
Ukoliko to još uvek niste učinili, kliknite OVDE i dodajte fotku svog ljubimca! I naravno OBAVEZNO se prijavite za dolazak na feštu, jer bez toga nema poklona!
Ok, sada možemo da se vratimo na početak i počnemo sa razotkrivanjem strogo čuvane Pet Party tajne: ŠTA SE ZA KOGA PAKUJE?!!!!
Kao što znate, ovogodišnji Pet Party spektakl sastoji se iz više delova, a svaki od njih ima svoju čar i draž za vas i nas. Mi smo čvrsto odlučili da NIJEDAN ljubimac iz Delta City-ja ne ode praznih šapa, pa će SVI KOJI NAM SE TOGA DANA PRIDRUŽE dobiti poklon paketiće u kojima će namirisati neke ukusne konzervice, šampončiće i sitnice koje će i njih i vas podsećati na ovaj poseban dan! Paketići puni ukusne Trainer hrane, toliko sočne da se malo ko od njih neće umazati! Zato će se među nagradama naći i Biogance šampončići, pa ćete koliko istog dana čim stignete kući moći da “popravite štetu”!
Naravno, mislili smo I na vas dragi vlasnici, pa će se MEĐU POKLONIMA naći i mali znaci pažnje koji će vas podsetiti na ovaj poseban događaj i izmamiti vam osmeh na lice kad god ih vidite.
Svi već znate da se toga dana održava i VELIKA REVIJA SVIH LJUBIMACA namenjena BAŠ SVIM LJUBIMCIMA! Ne brinite, ovo nije kinološka niti bilo koja druga izložba koja zahteva ispunjenje određenih standarda. Ovo je jednostavno prilika da se vi i vaši ljubimci prošetate zelenim tepihom u fantastičnoj atmosferi i da se svi zajedno dooooobro zabavimo! Naravno, mi smo se potrudili da zabava bude vrhunska, pa će se tokom revije birati naj ljubimci u zabavnim kategorijama: SUPER KLEMPA, SRPSKI ŠIR KAN, NAJ KANDŽA, EKSTRA REPIĆ, JEDAN JEDINI, MIKRO ŠAMPION, GULIVER,.. I za svakog od njih priprmeili smo dodatni POKLON!
Pobednike Izbora NAJELEGANTNIJIH PASA, MACA I SITNIH ŽIVOTINJA će na licu mesta toga dana birati žiri, a oni će takođe kući otići sa UKUSNIM I MIRIŠLJAVIM POKLONIMA!
Dakle, 25. aprila će se poklanjati “šakom i kapom”, ali neki će ipak dobiti malo veće i teže poklone. Do tada, kandidujte ljubimce I prijavite se za dolazak, jer ovakvo druženje I zabava sa ljubimcima ni vi ni oni NE ŽELITE DA PROPUSTITE!!! 😀

FOTOGRAFIJU LJUBIMCA POŠALJITE NA: IZBOR ZA NAJELEGANTNIJEG LJUBIMCA
PRIJAVITE SE ZA DOLAZAK NA: PET PARTY 2015

Prethodni tekstSLIKE GOVORE VIŠE OD REČI: Neverovatan oporavak psa kojeg je OVAJ ČOVEK pronašao na ivici života!
Sledeći tekstPOBEDA: Stopiran zakon koji je omogućavao mučenje životinja!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime