Naslovna VESTI PSI Trogodišnjak napisao pismo psu koji je uginuo, pa dobio najslađi odgovor!

Trogodišnjak napisao pismo psu koji je uginuo, pa dobio najslađi odgovor!

1
pismo psu petface

Pismo psu: Kada pas uđe u vaš život, sve se menja. Svaki dan provodite sa svojim novim četvoronožnim najboljim prijateljem, a otisci njegovih šapa obeležavaju mesto u vašem srcu. Kada dođe dan da se od njega morate oprostiti, to je svakako gorko, teško i emotivno iskustvo – kako za vas tako i za celu vašu porodicu!

I upravo se u jednoj takvoj situaciji našao trogodišnji Luk Vestbruk, kada je svom biglu po imenu Moe morao reći zbogom. Kako bi mu pomogla da prebrodi za njenog malenog sina najteži period, Lukova mama Marija je došla na genijalnu ideju. Pisaće pismo psu!

pismo psu petface

Odgovor na pismo psu koji je nasmejao celu porodicu Vestbruk

Tako su poslednjih meseci, Marija i njen sin Luk pisali pisma svom ljubimcu Moi, koja su kasnije slali poštom. Na poleđini pisma uvek bi napisali “Za Moe Vestbruk, Raj za kuce, Oblak broj 1”.

Obzirom da je Luk vrlo pažljivo pratio slanje pisma, Marija bi morala da pismo stavi u poštansko sanduče da ga poštar “odnese” u poštu. Naravno, kada bi mali Luk zaspao mama bi pokupila pisma i sakrila ih.

Međutim, jednog dana, zaboravila je da pokupi pismo a kada je otišla do sandučeta njega više nije bilo. Na njihovo iznenađenje, porodica Vestbruk je dobila odgovor koji ih je sve nasmejao.

Pečatiran koverat na kojem je pisao „Od Moe“ na prednjoj strani, stigao je u sredu:

– Ja sam u Psećem raju! Igram se po ceo dan! Sada sam srećan i hvala ti što si mi bio prijatelj! Ja te av-av-volim Luk!, pisalo je u pismu.

Nasmejana porodica Vestbruk je objasnila koliko im ovo znači:

– Moe je ušao u moj život pre 13 godina. On je život činio komplikovanijim i pomalo smrdljivijim, ali i predivnim! Svakog dana nam nedostaje, još uvek. Ovo me je podsetilo koliko ljudi mogu biti dobri i koliko mali gest stranca može da znači. Ovo je za Moe, koji je u Psećem raju, ali i za sve divne, osećajne poštanske radnike širom sveta, rekla je Marija.

Pa preeeedivno!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDOKAZANO: Pas je najbolje oružje za pobedu nad lenjošću!
Sledeći tekstVANJA: „Ovi napušteni psi su mi spasili život, molim vas neka ih neko udomi“!

1 KOMENTAR

  1. Ovo je nešto najlepše ,a istovremeno i tako tužno.Ja nikada nisam imala kuče, ali mogu da zamislim kakva je to bol kada izgubite nekoga koji vam je bio sve .

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime