Naslovna VESTI PSI PLANIRATE DA NAPUSTITE PSA? Dobro POGLEDAJTE ovaj snimak! (VIDEO)

PLANIRATE DA NAPUSTITE PSA? Dobro POGLEDAJTE ovaj snimak! (VIDEO)

0

Svi oni koji verno prate čuvenog komičara Remija Gajara sigurno su primetili da je Francuz u svojim skečevima počeo da se bavi sve ozbiljnijim temama. U njima još uvek ima blesavih likova i šašavih situacija, ali poruka je, kao i u njegovom poslednjem klipu – veoma snažna.

Ako ste ikada pomislili na to da napustite svog kućnog ljubimca ili ga odvedete na eutanaziju, uvereni smo da ćete nakon ovog skeča razmisliti još jednom.

JEDINSTVENI ILI ČUDNI: Da li i vaš ljubimac ima naviku da radi OVE stvari?

HUMANOST NA DELU: Pogledajte šta radi medicinska sestra nakon smene u Infektivnoj klinici (FOTO)

“Ja sam neko, a ne ‘nešto'”, poruka je koja stoji na kraju videa. Razmislite o tome. I naravno, pogledajte dirljiv skeč. Čudo koje je tu prikazano ne potiče od natprirodnih sila – ono je tvorevina genijalca zvanog Remi!

U novije vreme, svedoci smo raskida socijalne veze između čoveka i kućnih ljubimaca. On se ogleda u pojavama nepropisnog držanja kućnih ljubimaca i nastanku napuštenih životinja, odnosno različitih bezbednosnih, zdravstvenih, ekoloških, ekonomskih i socijalnih problema koji se za njih vezuju.

Da bi rešile problem napuštenih životinja, mnoge opštine i gradovi primenjuju različite mere – od osnivanja službe za njihovo hvatanje, preko sterilizacije i njihovog zbrinjavanja u prihvatilišta. Međutim, ove mere nisu dale rešenje.

Dragi i poštovani čitaoci, jedino rešenje je da ne ostavljate, napuštate vaše ljubimce! Niste ni svesni koliko im slomite srca… A oni su oduvek, od trenutka kada su ušli u vaš dom, verovali u vas i vaše najbolje namere! Budimo ljudi, budimo veliki!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČLAN GRADSKOG VEĆA ZENICA HITNO NAREDIO: Hitno ISPITATI slučaj “Azil za pse”
Sledeći tekstSTOP NASILJU NAD ŽIVOTINJAMA! Odakle potreba za mučenjem i ubijanjem istih?! (UZNEMIRUJUĆE)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime