Naslovna VESTI PSI POLICAJAC se uvukao u KANALIZACIONU CEV kako bi spasao PSA!

POLICAJAC se uvukao u KANALIZACIONU CEV kako bi spasao PSA!

0
Policajac spasao psa

Ovaj pripadnik saobraćajne policije Njujorka je pokazao da je svaki život važan i da pored čuvanja reda posao policije podrazumeva pružanje pomoći svakom živom biću.

Policajac spasao psa

Lajla je 13-godišnja ženka zlatnog retrivera za kojom je njen vlasnik tragao 2 dana pošto je nestala iz porodičnog dvorišta. Rudi Firer je bezuspešno obilazio sva poznata mesta na koja je odlazio u šetnje sa Lajlom ali ona kao da je u zemlju propala. Najzad, dok ju je tražio sa preostala svoja dva ljubimca, iznenada je čuo laveđ i cviljenje koje je odmah prepoznao.

Pročitajte i ovo: NAJZAD U PRAVOM DOMU – Posle 4 godine lečenja psa kome su pucali u njušku dobio pravu porodicu!

Psi su ga odmah odveli do kanalizacione cevi i on je s užasom shvatio da se unutar ove uske cevi nalazi njegova Lajla. Bila je zaglavljena, preplašena i nije mogla da se izvuče iz strašne klopke. Rudi je pokušao da je namami njenom omiljenom poslasticom puterom od kikirikija, ali bilo je jasno da stara kuja neće moći bez pomoći da se izvuče.

Policajac spasao psa

Odmah je pozvao hitnu pomoć i uskoro se pojavila patrola saobraćajne policije države Nju Jork. Policajci Džimi Rasafon i Ana Rejnas nisu dugo oklevali. Džimi je odlučio da se zavuče u cev i pomogne nesrećnoj kuju. Srećom, Lajla je prepoznala da čovek želi da joj pomogne i mirno je dopustila da joj stavi povodnik a potom su je polako i nežno izvukli iz cevi. Posle nekoliko minuta, policajac Rasafon i Lajla su se našli na sigurnom. Bili su potpuno mokri ali nepovređeni.

Pročitajte i ovo: 6 NEDELJA MUKE! – Veterinari ipak uspeli da spasu život psa Popija.

Policajac spasao psa

Rudi se zahvali policajcima, Lajla se oporavlja od straha koji je doživela, a sada šetnje provodi na povodcu. Dvorište je dodatno osigurano kako ne bi ponovo došla u iskušenje da krene u neku samostalnu avanturu koja može da se pretvori u dramu spasavanja.

Izvor: woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAJZAD U PRAVOM DOMU – Posle 4 godine lečenja psa kome su pucali u njušku dobio pravu porodicu!
Sledeći tekstPARALIZOVANA, VUKLA SE ULICAMA! Danas je u pravom domu.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime