Naslovna VESTI PSI POLIVEN KISELINOM: slep i gluv pas ostavljen u kanalu (VIDEO)

POLIVEN KISELINOM: slep i gluv pas ostavljen u kanalu (VIDEO)

0
poliven kiselinom

Taman kada pomislimo da ljudska surovost ne može biti veća, desi se da nam u redakciju stigne jedna od onih vesti koje izazivaju nevericu. U Zaječaru se desio novi slučaj zlostavljanja životinja, ovog puta slučaj koji ostavlja bez reči.

Naime, pas koji ima tragove od ogrlice po vratu, što ukazuje da je ipak bio nečiji, ali vidno izgladneo, mršav i bolestan, ostavljen je u jednom kanalu u Zaječaru. Volonteri Udruženja Beta iz tog grada slučajno su ga našli i naravno preuzeli brigu o njemu. Ipak tu nije kraj priče. Prema rečima očevidaca, pas je tumarao u tom kanalu izvesno vreme bez mogućnosti da nađe izlaz. Iako je delovalo kao da je samo dezorjentisan, situacija je zapravo bila mnogo gora.

poliven kiselinom

13 MILIONA PREGLEDA: Video posle koga ćete shvatiti da pas NIJE igračka!

Kada su ga volonteri odveli kod veterinara, ustanovljeno je da je pas SLEP I GLUV, sa jako zapušenim nosem. Veterinar je na osnovu njegovog stanja zaključio da je nesrećni pas poliven nekom kiselinom, koja je i izazvala stanje u kojem se nalazi. Dakle, neko je psa koji ne vidi, ne čuje i ne oseća miris, ostavio na mestu sa kog nije mogao da nađe izlaz, i to bez hrane i vode!

poliven kiselinom

ČOVEK U KOLICIMA USVOJIO PSA U KOLICIMA: Četiri puta odbačen, konačno ima dom koji zaslužuje!

Dobio je ime Kai, ima oko godinu i po dana i naravno usled stanja u kojem se nalazi veoma se plaši dodira. Ipak, i pored toga, maše repom kada oseti da je u blizini ljudi. Ono što je najveći problem jeste što je njemu potrebna celodnevna nega, koja će mu trebati i u buduće, jer se Kai ne snalazi sam, upravo zbog stanja u kojem se nalazi. Plan je da ga volonteri iz Udruženja oporave i pomognu mu koliko god je to moguće, a onda će se videti šta i kako dalje sa njim. U svakom slučaju, odustajanja nema.

poliven kiselinom

FLEKICA: punih sedam godina čeka na svog čoveka!

Nažalost, još jednom smo svedoci koliko ljudi mogu da budu bezosećajni i surovi i koliko mogu da naude nedužnim bićima poput pasa. Kai ovo nije zaslužio, ali zaslužio je da mu se pomogne. Upravo zato, ukoliko ste u mogućnosti, pomozite mu donacijom Udruženju Beta. Nadamo se da će Kai da se oporavi i nađe dom u kojem mu se ovakve stvari nikada više neće desiti. Srećno, mališa!

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI TRAVA MOŽE DA UBIJE PSA?
Sledeći tekstOTKRIVEN PRVI PAS ZARAŽEN KORONA VIRUSOM U AMERICI

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime