Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Pomozite macama: I njima je – kao i vama – zimi dosadno...

Pomozite macama: I njima je – kao i vama – zimi dosadno kod kuće!

0
macka-kod-kuce-petface

Vesti su odbjavile – temeperatura se u termometru spustila i do -15 i sada vam je jasno da nećete izaći iz svog toplog doma. Sledeće pitanje koje vam se nameće je – kako kvalitetno potrošiti tolike sate u kući? Razne ideje vam padaju na pamet – čitaću, gledaću film, kuvaću…A onda vam se pogled zaustavi na vašoj maloj pufnastoj ljubimici, koja sklupčana sedi u svom kutku. Iako je kućna maca, svež vazduh joj je svakoga dana dobrodošao. Ali, vi znate da izlazak na sneg i mraz za nju može biti jako opasan. Zato je jako bitno da znate kako da joj pomognete da lakše prebrodi hladan period i bolje podnese loše vremenske uslove.
Veoma je važno da mački obezbedite topao i udoban smeštaj. Danas u mnogim stanovima postoji centralno grejanje, ali vašoj ljubimici vrlo verovatno to neće biti dovoljno. Udovoljite joj i ovaj put i omogućite dodatno grejanje. Danas vam je ovaj posao umnogome olakšan, jer su proizvođači rekvizita za kućne ljubimce smislili prostirke, koje služe kao grejači. Postavite ih ispod mačijeg ležaja i tokom zimskih meseci držite sve vreme uključene.
Takođe, možete pronaći i specijalne vrećice koje, zagrejane u mikrotalasnoj rerni i uvijene u pokrivač, takođe služe kao dodatni izvor toplote u veoma hladnim danima.
Mnoge mace se zabavljaju tako što kroz prozor posmatraju ptice koje dolaze da jedu iz hranilica postavljenih u vrtu. I ovu želju ćete joj lako ispuniti jer su vam na raspolaganju ležaljke za radijatore. Za duga mačija izležavanja, koja će uz to sprečiti i direktno grejanje vaše ljubimice, one su idalno rešenje!

natural trainer hrana za macke petface
I naravno, mora imati na raspolaganju bezbroj igračaka i rekvizita za „ubijanje“ dosade. Nabavite joj nekoliko novih igračaka, ili ponudite ono što pronađete u kući, kao što su kartonske kutije u koje se mace rado zavlače. Takođe, neka joj Natural Trainer hrana bude dostupna uvek, jer će manji obroci biti idelani za macu koja energiju troši u kućnoj igri.
Sigurni smo da ćete uspeti zajedničkim snagama da pobedite ovu zimsku ledenu idilu.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.