Naslovna Komercijalna grupa Napušteni pas u epizodi: „Pomozite nam, jer na jednom mestu u Srbiji...

Napušteni pas u epizodi: „Pomozite nam, jer na jednom mestu u Srbiji to možete učiniti besplatno“!

0
pomozite petface

Pomozite: “Ja, baš kao i moji psi, drugari, živim na ulici. Lepo mi je, jer se mnogo volimo. Ali malo nam nedostaje hrane, a i neko ko će brinuti o nama I o kome ćemo mi brinuti – to moram da priznam.

Za zadovoljan “av” ljudima je potrebno 3 minuta, jer postoji jedna igra u Srbiji gde mi možemo dobiti mnoooogo kilograma hrane! Uh, ne smem ni da zamislim šta bismo ja i moje drugarice radili sa tolikom količinom hrane. A možda se igrajući ovu igru neko i odluči da me pozove u svoj dom da budemo drugari zauvek. E to bi bila prava stvar!

Pročitajte još:
SLAVIMOOO: Stigla nam je i 800. fotografija ljubimaca!

Pomozite Friskies petface

Pozvao bih i ostale ljude koji vole mace i kuce da igraju za naše site stomake, jer je stvar više nego jednostavna. Pomozite nam, jer na jednom mestu u Srbiji to možete učiniti besplatno.

Treba da izaberete jednu fotografiju ljubimca, da je postavite u album:

NAŠE VELIKO SRCE

i da pozovete sve prijatelje da je lajkuju. I stvar je gotova! A da umalo da zaboravim. Jedina teška odluka koja postoji je KOME NAMENITI ovu nagradu. Odluka je na vama, a ja se neću ljutiti, jer znam da za koji god azil ili Udruženje igrate, moji prijatelji će biti siti.

Pročitajte još:
Ove mace su dokazale humanost jer pomažu napuštenima!

Pomozite friskies petface

Ako pobedite u ovoj humanoj igri, postaćete pas ili maca VELIKOG SRCA I dobićete nagradu. A u pobednički azil ili Prihvatilište, Friskies šalje svu sakupljenu količinu hrane!

Vidimo se, a do tada jedno ulično av od svih mojih drugara! Hvala vam”.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.