Naslovna VESTI PSI DIRLJIVA PORUKA UMIRUĆEG PSA: Ne čekajte samo da vam prijatelj umre!

DIRLJIVA PORUKA UMIRUĆEG PSA: Ne čekajte samo da vam prijatelj umre!

0
poruka umirućeg psa

Priča o borbi kuje Šeridan i njenih vlasnika protiv smrtonosnog osteosarkoma nas je rasplakala. Poruka koju nam je Šeridan svima poslala je inspirisala mnoge da u životu ne treba uzima sve zdravo-za-gotovo!

poruka umirućeg psa

Morgan i Zak su bili slomljeni kada su saznali da njihova ljubimici boluje od malignog raka kostiju, osteosarkoma. Prognoze veterinara su bile veoma nepovoljne. Očekivalo se da će ljubimica živeti još oko 8 meseci.

poruka umirućeg psa

Pročitajte i ovo: MOŽE LI SUROVIJE? Pas udaren mačetom u glavu!

Morgan, Zak i Šeridan su odlučili da se bore protiv smrtonosne bolesti. Pokazali su da ovakva dijagnoza ne znači da samo treba sedeti i čekati da pas umre. Poslednje mesece su proveli na najbolji mogući način za svoju Šeridan.

poruka umirućeg psa

Da, započeli su borbu za produženje njenog života ali su učinili sve da preostale dane provedu na najlepši mogući način. Pored hemoterapije, terapija zračenja, odlučili su se i na amputaciju prednje desne noge koja je bila zahvaćena zloćudnim tumorom. Šeridan je živela još 14 meseci, pre nego što je zauvek sklopila oči.

Pročitajte i ovo: AKO NE MOŽE MOJ PAS, NEĆU NI JA! Student nije želeo da napusti Ukrajinu bez svog prijatelja.

Ali, živela je punim plućima. Morgan i Zak su se potrudili. Vodili su je na putovanja, otišli su u nju Orleans, davali su joj najlepše i najukusnije poslastice, upoznala je mnoge ljude koji su joj davali podršku.

poruka umirućeg psa

Nažalost, izgubili su borbu protiv strašne bolesti. Šeridan je poslednje trenutke svog života provela sa najvoljenijim ljudima. Potresno svedočanstvo o tome pogledajte u videu koji sledi. Ako možete.

Izvor:  3milliondogs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMOŽE LI SUROVIJE? Pas udaren mačetom u glavu!
Sledeći tekstVRIŠTALO I PLAKALO: Bezdušno bačeno štene borilo se da dođe do daha.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime