Naslovna VESTI PSI POTRESAN TRENUTAK! – Žena pronalazi 7 izgladnelih štenaca.

POTRESAN TRENUTAK! – Žena pronalazi 7 izgladnelih štenaca.

0
spaseni izgladneli štenci

Žena koja je želela da ostane anonimna spasila je sigurne smrti sedam štenaca koje je sasvim slučajno pronašla. Oni su bili u jako lošem stanju i bilo je samo pitanje kada bi se njihovi mali životi ugasili.

Tokom vožnje svojim automobilom pored jedne napuštene kuće u Vebster Perišu u Luizijani za oko joj je zapelo komešanje u travi. Nije bila sigurna o čemu se radi pa je izašla da proveri. Tada je videla grupu štenaca starih tek nekoliko nedelja. Jedno štene joj je odmah, s puno poverenja potračalo u susret. Tada se užasnula.

spaseni izgladneli štenci

Pročitajte i ovo: TRAŽI SE SIGURAN DOM! – Nedavno izbodeni pas spreman za udomljavanje

Svi štenci su bili stravično mršavi. Kosti su se probijale kroz nežnu bebeću kožu. Odlučila je da potraži pomoć pa je obavestila lokalnu organizaciju za zaštitu životinja. Pripadnici LaMa Animal Recue-a su ubrzo došli i utvrdili da su štenci u jako lošem stanju. Odmah su ih preuzeli i odneli na pregled kod veterinara.

spaseni izgladneli štenci

Tu je utvrđeno da su veoma slabi, mršavi i prepuni parazita. Jednom od štenaca su u ustima našli zaglavljenu trulu kost neke životinje. Nesrećnici su jeli sve na šta su naišli. Na svojoj Fejsbuk stranici su objavili: „Ove bebe su bukvalno kost i koža. Sada su na sigurnom na toplom, siti i srećni.“

spaseni izgladneli štenci

Pogledajte i ovo: NEVIĐENA NEBRIGA: 3 psa na metar lanca, jedu stari hleb iz blata!

Takođe su objavili da je ovaj slučaj veoma zabrinjavajuć jer se broj odbačenih štenaca povećao iako još nije nastupila sezona učestalog rađanja. Plaše se da će u narednom peridu broj ovakvih nesrećnika biti mnogo veći. Od kada je osnovana ova organizacija u jesen 2019. godine oni su spasli oko 700 pasa!

Izvor:  metro.co.uk.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTRAŽI SE OVAJ PAS! – Hitno mu je potrebna veterinarska pomoć!
Sledeći tekstNEVIĐENO: Terijer u invalidskim kolicima vodič slepoj lisici.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime