Naslovna VESTI PSI KAO IZ FILMA: Pas Luna spasila Biljanu od požara u kući!

KAO IZ FILMA: Pas Luna spasila Biljanu od požara u kući!

2
požar petface

– Sinoć je Luna sprečila požar, a možda mi je i život spasila, napisla je Biljana a objavila i stranica Udruženje Beta Zaječar!

I baš kao u scenraiju nekog dobrog filma, čijeg ćemo heroja pamtiti čitavog života, prava drama se odigrala u porodici Benis.

Pročitajte još:
Beni je spasio svoju porodicu od požara, a oni su ga u 10. godini ostavili u azilu!

Naime, kako je Biljana objasnila, obrok koji je kuvala ostao je na šporetu još dva, tri minuta. Ali, i toliko je bilo dovoljno da Biljana zaboravi na njega i nakon pola sata ode na spavanje, dok je šporet još uvek radio.

požar petface
Heroj Luna i ponosna vlasnica Biljana

Luna me je probudila, svukavši jorgan sa mene, tiho cvileći, baš nekako čudno cviljenje. Dok sam ja pokušavala da shvatim šta hoce, ona se propela na zadnje noge tapšući me šapama, napisala je Biljana.

Pročitajte još:
PAS HEROJ SRBIJE: Probudio stanare i spasao 120 života od požara!

U jednom trenutku, Biljana je osetila užasan neprijatan miris i dim, što joj je odmah signaliziralo da skoči iz kreveta i „poelti“ ka kuhinji!

– Vidim šerpu koja se usijala na plotni, a jaja koja su se kuvala, iskaču i pucaju na sve strane. Užas! Ceo dan sam čistila i prala sve što se moglo oprati, ali Lunu svaki čas zaglim i ljuuuuubim, ljubim. Duša moja, ništa mi ne duguje, ja ću njoj dugovati dok sam živa, napisala je Biljana.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBIOGANCE: Dodir prirode za savršeno krzno vašeg ljubimca!
Sledeći tekstITALIJA: Trajna zabrana prodaje dečije odeće koja sadrži krzno životinja!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime