Naslovna VESTI PSI PREPUKLO SRCE OD TUGE! 80-godišnjak umro posle smrti ljubimca!

PREPUKLO SRCE OD TUGE! 80-godišnjak umro posle smrti ljubimca!

0
Vlasnik umro od tuge za ljubimcem

Kada 14 godina provedete u ljubavi sa psom, njegova smrt predstavlja veliki gubitak i izaziva bol u tugu. Jedan 80-godišnjak nije izdržao gubitak svog psa i nekoliko dana pošto je pas uginuo i on je napustio ovaj svet.

Vlasnik umro od tuge za ljubimcem

Kem Penda već godinama živi u jednom naselju mobilnih kuća u Kaliforniji. Poslednjih desetak  godina je provodio u mirnim šetnjama sa svojim voljenim psom Zekom. Nažalost, i Zek je kao i mnogi stari psi počeo da oboljeva ali Kem nije imao dovoljno novca da mu obezbedi odgovarajuću veterinarsku pomoć. Kada je Zek pokazao znake veoma lošeg stanja, Ken je postao očajan.

Pročitajte i ovo: PAS INVALID spasao ŽIVO ZAKOPANO novorođenče!

Srećom, Kenove komšije su pokazale veliku solidarnost i organizovali su se da prikupe novac kako bi se Zeku obezbedilo lečenje. Objava i poziv su objavljeni preko društvenih mreža i uskoro se javila Ilejn Simans, osnivačica organizacije za spasavanje životinja At-Choo Foundation. Ona je preuzela Zeka i odnela ga u veterinarsku kliniku. Pregledi su, nažalost pokazali poražavajuće rezultate. Zek je imao teško oboljenje srca, težak oblik artritisa i glaukom u poodmakloj fazi.

Vlasnik umro od tuge za ljubimcem

Pročitajte i ovo: PAŽNJA ODRASLI: Pogledajte ovo dete i UČITE!

Iako se odmah pristupilo lečenju srca, stari Zek je posle nekoliko nedelja umro. Ken je bio očajan zbog gubitka. Bilo je vreme pandemije i on je uspešno odolevao korona virusu ali gubitak najboljeg prijatelja bio je, čini se, previše za ovog starca. Srce mu je bilo slomljeno i on je nekoliko dana kasnije umro od srčanog udara.

Ken i Zek su sada sigurno opet zajedno. Na nekom boljem mestu, bez bola i tuge, zauvek uživajući u prijateljstvu i ljubavi.

Izvor: thepetneeds.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTRIFUN NEMA SREĆE! Nekada zdrav i prav, odbačen je, a sada mu je AMPUTIRANA noga
Sledeći tekstDEČJE SUZE NEMAJU CENU – Devojčice plaču za psom koji je osuđen na smrt

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime