Naslovna VESTI MAČKE PRIJATELJI ZA CEO ŽIVOT: Ljubav između mačke i bebe, NEŠTO NAJDIVNIJE NA...

PRIJATELJI ZA CEO ŽIVOT: Ljubav između mačke i bebe, NEŠTO NAJDIVNIJE NA SVETU! (VIDEO)

0
prijatelji za ceo zivot petface

Grejs je izbavljena iz skloništa pre pet godina i dok apsolutno obožava porodicu, takođe je veoma nezavisna. Kada je njena vlasnica zatrudnela, porodica se brzo počela pripremati za doček bebe u njihovom domu i pitala se kako će njihova mačka reagovati na najnovijeg člana porodice .

-Grejs je veoma ljubazna mačka, ali ona voli da drži distancu, rekla je Šerli, Grejsina mama. Ona želi da se prikrada pod sopstvenim uslovima, ali samo pod uslovima.

PROČITAJTE I:

DRUGARI ZA ČITAV ŽIVOT: Pas i mačići imaju NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO, od kojeg lude njihovi vlasnici! (VIDEO)

ČOVEK U KOLICIMA USVOJIO PSA U KOLICIMA: Četiri puta odbačen, konačno ima dom koji zaslužuje! (VIDEO)

MRSA INFEKCIJE: Rizik od ove vrste infekcija imaju PSI U KONTAKTU SA LJUDIMA! (VIDEO)

Kad se Šerli prvi put vratila kući sa bebom Džejs, Grejs ga je poprilično ignorisala. Činilo se da zaista ne shvata šta je tačno on ali onda iznenada je nešto kliknulo. Čim je Grejs shvatila da je Džejs čovek, brzo joj je postao omiljeni u porodici. Sada gde god Džejs ide, Grejs je blizu, a njeni roditelji ne mogu da veruju koliko je zaštitnički nastrojena prema novom bratu.

prijatelji za ceo zivot petface

Trebalo je solidnih šest nedelja da Grejs shvati da je beba novi čovek i da mu je naklonjena, kaže Šerli, ona ga prati u stopu.Kada krenu negde ona blokira vrata, pa je moraju zadržati kako ne bi krenula sa njima. Kada dođu kući, ona ih prva pozdravi na vratima. Za vreme svih Džejsovih spavanja, ona uvek mora biti pored njega ili na njemu, posebno tokom večernjih spavanja.

prijatelji za ceo zivot petface

Grejsini roditelji nikada nisu mislili da će ona biti mačka koja bi bila toliko opsednuta novom bebom, ali čini se da je Džejs osoba koju Grace najviše voli i nema sumnje da im je bilo predodređeno da budu najbolji prijatelji.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPODRŠKA ŽIVOTINJAMA U ZOO VRTU: Deca u Misuriju pišu pisma životinjama u Zoo vrtu tokom pandemije virusa korona! (VIDEO)
Sledeći tekstPRESTAO JE DA MAŠE REPOM: Svi su ostali u šoku kada su čuli dijagnozu! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime