Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET KAKVA SREĆA: bolesno i napušteno mače, našlo je svoj dom

KAKVA SREĆA: bolesno i napušteno mače, našlo je svoj dom

1
napušteno mače petface

napušteno mače: Statistike kažu da čak 75 % pasa i mačaka na svetu, živi bez krova nad glavom. Ukoliko si mali i ostavljen, nema veće sreće, kada naiđe neko ko želi da ti pruži šansu za bolji život.
Žena se vraćala sa trčanja, kada je primetila sklupčano, napušteno mače. Nije imala srca da glavu okrene na drugu stranu, već ga je uzela i povela svojoj kući. Mališan je bio potpuno dehidriran, a oči su mu bilo skoro u potpunosti zatvorene zbog infekcije.

napušteno mače petface

 Nakon što mu je ova brižna žena, priuštila kupku, stanje se popravilo, ali neznatno:
Sledećeg dana, on je uspevao da sedi, ali je jedva držao glavicu uspravno. Inače, njegova glava je bila toliko sićušna, skoro kao supena kašika. Stvarno sam bila zabrinuta da neće preživeti.

napušteno mače petface

Nakon toga, žena koja je spasila mače, napravila mu je kupku protiv buva, a trudila se i da mu daje što više vode, ne bi li se mališan povratio. U međuvremenu, nadenula mu je ime Dmitrius. Narednog dana, njegova glava je i dalje bila klonula, ali delovalo je ima više snage u sebi, nego ranije.
Međutim, stvari su krenule na bolje kada je mače počelo da jede. Polako, ali sigurno, počelo da oživljava i da dobija na snazi. Još uvek nije imalo energije da se igra, ali je postalo zainteresovano za stvari oko sebe. Ubrzo, Dmitrius je postao veoma razdragan, počeo je da se igra i da u stopu prati svoju spasiteljku. Uz nekoliko ponovljenih kupki protiv buva, sa odgovarajućom hranom, a što je presudno, sa neverovatnom količinom pažnje i ljubavi, ovo napušteno mače je sada postalo pravi lepotan.

napušteno mače petface

Kada ste vlasnik kućnog ljubimca, potpuno ste odgovorni za njegovu sreću i dobro zdravlje. Nemojte to nikada smetnuti sa uma!

GALERIJA ( kliknuti na fotografiju za uvećanje):

Prethodni tekstDžipsijeva priča: Pas spašen iz azila u Požegi danas je pravi GOSPODIN!
Sledeći tekstOvako nas PSI vide!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime