Naslovna VESTI PSI USPELI SMO: Boni, pas kog smo svi tražili, PRONAĐEN i vraćen vlasnici!

USPELI SMO: Boni, pas kog smo svi tražili, PRONAĐEN i vraćen vlasnici!

1
PRONAĐEN petface

– Boni je PRONAĐEN! Glasila je poruka koja nas je ovog jutra sačekala u redakciji! Sreću koju smo osetili, verovatno se ne može meriti sa Jasninom, vlasnicom do skoro izgubljenog vestija, Bonija! Podsetite se:

CELO VALJEVO TRAGA ZA BONIJEM: Šerujte jer može biti i u VAŠEM GRADU!

Danas, nam Mina, Jasnina prijateljica, objašnjava ovaj veliki povratak 😉

– Izašli ste nam u susret kada je Boni nestao i objavili priču o njemu. Zato želim da sa svima vama podelim srećnu vest da je Boni PRONAĐEN! Našli su ga takođe u Valjevu, u društvu psa rase staford u jedom parku. Jakooo prljav, ulepljen, bez ogrlice koju je imao i reklo bi se hranjen lepo. Pronašao ga je par koji je šetao svog psa i čuvali su ga dok vlasnica nije stigla na lokaciju. Ništa više ne znamo o njegovoj avanturi, rekla nam je Mina.

PRONAĐEN petface
Boni, u trenutku kada su ga pronašli!

Na svom Facebook profilu, sreću je podelila i vlasnica Jasna, koja nije mogla da sakrije uzbuđenje! Kako kaže, hvala svima koji su verovali da će se Boni vratiti u svoj dom!

– Evo gaaa! On je dobro, pregledala ga je veterinarka Ana. Očito je da ga je neko čuvao u svom dvorištu i hranio ga i hvala mu! Verovaću da nije znao da ga tražimo. Sve je ok, puštan je povremeno da se istrči malo, tako su ga večeras i uočili Aleksandra i Mirko i držali ga dok mi nismo došli po njega. Okupan, sad već spava snom pravednika i sanja svoje avanture, dodala je Jasna.

PRONAĐEN petface

Kako je objasnila Aleksandra, koja ga je i pronašla, Boni je bio u društvu staforda, koji je očito bio zaštitnički nastrojen!

SKORO DVE GODINE GA TRAŽI: Maja daje 300 evra, lap top i još neke vredne stvari za informaicju o Baku!

– Srećna sam što nam je prišao sa poprilične razdaljine. Osete oni ko oh voli, dodala je Aleksandra!

BONI petface

Presrećni smo što smo deo ove priče sa HAPPY END-om, i nadamo se da će se sve priče o izgubljenim ljubimcima završiti srećno – kao Bonijeva!

NE GUBITE VERU!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKako da budete u formi vi i vaš najbolji prijatelj – pas?
Sledeći tekstADA CIGANLIJA: Irena zaronila u ledenu vodu i spasila zarobljenog psa!

1 KOMENTAR

  1. Moja labradorka je odvedena u azilu pre pet dana. Odaziva se na ime Cukica. Volela bih da ako je neko video da mi javi i da imam i ja srece kao Jasmina. Placem dan i noc za njom. Ima zuto zlatnu dugu dlaku oko vrata,crne krupne tuzne oci. Nizeg rasta. Odvedena je u azilu,radnici pricaju razne price. Izmedju ostalog da je u Valjevu. Molim vas dobri ljudi ako nesto znate da javite. Putem fb Allma Ahmetovic ili na ovom portalu. Volela bih da imam srece kao Jasmina. Hvala unapred.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime