Naslovna VESTI PSI STIGLA POTVRDA: Šampionke iz Palanke otrovane i to PUŽOMOROM!

STIGLA POTVRDA: Šampionke iz Palanke otrovane i to PUŽOMOROM!

1
pužomor petface

Meteladehid je glavni sastojak preparata koju koji se naziva pužomor, a koji služi za suzbijanje puževa u poljoprivredi. U zavisnosti od proizvođača pužomor može biti u roze i zeleno-tirkiznoj boji. Upravo ovaj sastojak je pronađen u rezlutatima toksikoloških analiza iz Minhena u telima uginulih Lili i Džesi!

Naime, kako je i naš portal preneo, u martu ove godine ljubimice porodice Kokotović – Lili i Džesi, višestruke internacionalne šampionke, inače majka i ćerka rase švajcarski beli ovčar – otrovane su i u najgorim rukama uginule su na rukama vlasnika Srđana.

SMEDEREVSKA PALANKA: Otrovane keruše Lili i Džesi – mama i ćerka šampionke!

pužomor petface

Srđan Kokotović, vlasnik tragično stradalih pasa, koje su ostvarile niz uspeha i osvojile veliki broj pehara i medalja, rekao je za MONDO da je ovim nalazima iz Minhena potrvđena njegova ranija sumnja – psi su ubijeni namerno!

On je podneo krivičnu prijavu policiji, a sada je i dopunio novim rezultatima toksikološke analize koja je rađena na Univerzitetu “Ludvig-Maksimilan”, odsek za Veterinarsku farmakologiju, toksikologiju i farmaciju u Minhenu.

pužomor petface

– Sada je sve u rukama policije i tužilaštva. Šta je bilo do mene, to sam i uradio, rekao je Kokotović koji se nada da će policija stati na put trovačima pasa.

Pročitajte još:
JOŠ JEDNO TROVANJE U BEOGRADU: „Danas je umro patuljasti šnaucer“!

Prva sumnja, kako je Srđan ispričao ranije, pala je na komšije koje su i pre nego je došao sa psima da živi u novu kuću, pokrenuli peticiju protiv njihovog dolaska i napisali izjavu u kojoj se bune što će tu dovesti pse, jer u blizini ima male dece “kojoj je potreban odmor, miran san, čist vazduh, a ne danonoćni lavež pasa i njihovih mladunaca, dlake u vazduhu, smrad od izmeta i samih pasa po prirodi”. 

Nakon što su njegove ljubimice uginule, Srđan je tela odneo na Veterinarski fakultet u Beogradu gde je utvrđeno da su psi otrovani nepoznatom supstancom, a u Nemačkoj je potvrđeno da je reč o trovanju „pužomorom”.

Pužomor je inače smrtonosan za pse, ali i druge životinje, može se naći u slobodnoj prodaji u poljoprivrednim apotekama širom Srbije, nije skup, odnosno lako se može nabaviti, bez ikakve provere i kontrole.

Izvor: MONDO
Foto: Facebook/Srđan Kokotović

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstU Delta City-ju 11. juna okupiće se veliki broj ljubimaca i dece! Čekamo i vas!
Sledeći tekst5 MILIONA PREGLEDA: Mužjak ljubi ženku nakon teškog porođaja!

1 KOMENTAR

  1. JAKO SE RADUJEM ŠTO ĆE, NADAM SE, USKORO APOKALIPSA SVETA. LEPO KAŽE, BIL GEJTS, MNOGO NAS JE NA PLANETI.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime