Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET U Delta City-ju 11. juna okupiće se veliki broj ljubimaca i dece!...

U Delta City-ju 11. juna okupiće se veliki broj ljubimaca i dece! Čekamo i vas!

0
ljubimaca petface

Posledenje pripreme su u toku, a prijave stižu li stižu. Toliko ljubimaca želi da se nađe na najprestižnijem životinjskom događaju prestonice. A gde su životinje, tu su po pravilu i deca.

Pročitajte još: 12 razloga zbog kojih svaki dom treba da ima kućnog ljubimca! (FOTO)

Mnogo puta pisali smo o koristima koje deca imaju od života sa kućnim ljubimcima. Pored brojnih zdravstvenih i društvenih benefita, radost kada se skupe najmlađi i životinje na jednom mestu, teško da se može rečima opisati. Toliko iskrenosti i iskrenog oduševljenje retko se viđa.

ljubimaca petfaceS obzirom na to da su deca i ljubimci dobitna kombinacija odlučili smo da i za jedne i za druge osmislimo najkvalitetniji sadržaj. Kreativna igraonica „Kamičak“ tog 11. juna biće zadužena za naše najmlađe i najslađe posetioce. Osoblje „Kamička“ će u okviru radionice „Plavi pas“ crtati po licima naših najmlađih gostiju.  Ova radionica ima za cilj da se najmlađi zabave, ali i da nauče više o ogdovornom postupanju prema životinjama.

Pored toga, ove godine Pet Partiju pridružiće se i organizacija SOS Dečija Sela Srbija, na čijem štandu će biti organizovano fotografisanje na temu „Porodica je…“

 Pročitajte još: PET PARTY: Mnogo smeha, druženja i poklona, a sve je potpuno BESPLATNO! Prijavite se na vreme!

ljubimaca petfaceI ne samo to…poseban deo programa biće podređen uživanju ljubimaca. Da podsetimo, dobrodošli su svi ljubimci – rasni, bez pedigrea, egzotični, mali, veliki, čupavi, bezdlaki… 😀

ljubimaca petface

Za njih smo pripremili posebna iznenađena i sadržaje. Od revije na kojoj će ponosno prodefilovati svaki životinjski predstavnik, preko izbora za najelegantnije i takmičenja u zabavnim kategorijama. Za sve pobednike spremni su da vredni pokloni. Pet Party ne bi bio to što jeste da nije mislio na sve koji se tog dana zateknu na našem žuru. Za sve naše goste pripremili smo posebne poklon paketiće kako bi se baš svaki ljubimac osetio posebno.

ljubimaca petfaceDakle mnogo toga lepog, korisnog, humanog i zabavnog vas očekuje u subotu u Delta City-ju.

Prijave se zatvaraju u petak 10. juna u 17 sati, a to je i više nego dovoljno da osigurate svoje mesto i  da pripremite vaše ljubimce i dečicu!

Vaše prijave očekujemo na sledećem linku:

Prijave za PET PARTY!

 

Prethodni tekstLESKOVAC: Draganinog psa NAMERNO je udario čovek džipom i rekao: Nije mu tu mesto!
Sledeći tekstSTIGLA POTVRDA: Šampionke iz Palanke otrovane i to PUŽOMOROM!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime