Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Nakon saobraćajne nesreće, čovek koji je višestruko povređen, otišao je prvo da...

Nakon saobraćajne nesreće, čovek koji je višestruko povređen, otišao je prvo da potraži svog psa!

0
saobraćajne nesreće petface

Najbolji prijatelj Menija Gumana je pas po imenu OG. Njih dvojica druguju već godinama, a po mladićevim rečima oni su najbolji prijatelji. Kada je veza prava i iskrena, onda ne postoji baš ništa što za svog prijatelja na bu uradili. Ovaj mladi čovek je to potvrdio na najbolji mogući način i ne mislivši na sebe, povređen krenuo da traži svog psa.

Pročitajte još: Štene koje je ostavljeno u kesi da umre, konačno je našlo svoj dom!

Meni Guzman je svog psa udomio dok je on bio štene od šest nedelja. Od kada je OG udomljen, on i Meni su postali nerazdvojni. Tako je već 10 godina. Nakon ove saobraćajne nesreće, Meni je objasnio medijima koliko mu OG znači u životu:

Psa sam dobio u Glendejlu, Arizona kada je on imao samo šest nedelja. Njega su mi ponudili ljudi koji su spremali da ga napuste. Od tada je on neprestano uz mene.

saobraćajne nesreće petfaceMeni Guman je bio sa svojom suprugom i psom kada su doživeli saobraćajnu nesreću. Tom prilikom je mladi čovek teško povređen, a pas je nestao. Meni je uprkos teškim povredama koje je doživeo, odmah krenuo da traga za njim. Za njega je u tom trenutku postojala samo jedna misao – da pronađe svog najboljeg prijatelja:

Mislio sam da ću ga pronaći mrtvog. Da se to dogodilo, mislim da bih i ja umro na licu mesta. Pronašao sam ga kako nepomično leži na asfaltu. Njega je nakon naše saobraćajne nesreće udario još jedan automobil. Odmah sam ga zgrabio i ponavljao sam koliko mi je teško što mu se to dogodilo.

Pročitajte još: KAKVA POŽRTVOVANOST: Ovaj tehničar teši psa nakon operacije!

Nakon što je povređeni mladić nosio svog psa neko vreme, pristigli su i vatrogasci koja su preuzeli povređenog četvoronožca. On je imao brojne povrede i krvarenja, ali je srećom bio živ:

Mnogo sam srećan što je živ, jer da se desilo ono najgore ja bih umro. Ja nemam drugih prijatelja osim njega. Toliko smo bliski. On je moj prijatelj, on je moj ortak, on je moj brat, on je moje sve. OG se sada oporavlja, a ja želim da se zahvalim svim ljudima koji su učestvovali u njegovom spasavanju i koji su nam pomogli.

saobraćajne nesreće calcium citrat petface

Statistika kaže da čak 80 % preloma potiče iz saobraćajnih nesreća. Ovi lomovi se saniraju ili konzervativnim putem- korišćenjem gipsa, ili hirurškim putem. Kao veliku podršku koštanom sistemu i jačanju istog možete koristiti i vitaminske dodatke kao što je Fortanov Calcium Citrat. S obzirom da se sa godinama metabolički procesi kod jedinki usporavaju, potrebno im je omogućiti dovoljan unos kalcijuma kroz dodatke ishrani. Kalcijum je takođe značajan i kod koagulacije krvi, kontrakcije mišića i metaboličkih procesa. Možete ga koristiti i preventivno kako ne bi došli u sitaciju da zbog nedostatka ovog vitamina kosti vašeg ljubimca ne bi postale krte i lomljive.

Fortan – za zdrave i jake kosti vaših mališana!

Prethodni tekstNAJSLAĐA PUBLIKA: Ulični svirač svira mačićima koji ga verno slušaju! (VIDEO)
Sledeći tekstKRISTINA IZ „SLAGALICE“: Nisam znala šta je ljubav, dok nisam usvojila macu Zocu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime