Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET BIOSPOTIX vam predstavlja pet lakih dvorišnih igara sa psom

BIOSPOTIX vam predstavlja pet lakih dvorišnih igara sa psom

0
lakih petface

Igre u dvorištu mogu biti odličan izvor aktivnosti tokom cele godine za veoma aktivne pse, koji moraju da vode računa o svojoj težini, ali i za svakog psa koji voli da se igra. Predstavljamo vam pet lakih igara i načina na koje možete da se igrate sa svojim četvoronožnim prijateljem.

lakih petface1. Aport

„Hvataj“ je standardna igra sa psima koji imaju osnovne instinkte za ovu igru. Trčanje kako bi se donela igračka ili liptica jeste sjajna igra putem koje se jača veza između psa i čoveka. Neki psi ne moraju da se uče principima ove igre i sami jedva čekaju da im neko baci igračku kako bi je doneli nazad. One pse koji nisu toliko zainteresovani za ovu igru, možete podstaći tako što ćete igračku ili lopticu uvaljati u njihovu omiljenu hranu.

Pročitajte još: Naučite dete ovom: Životinja NIJE igračka!

2. Agiliti

Agiliti je atletski i takmičarski sport za pse koji zahteva da pas prođe kroz stazu sa preprekama. Ne morate da vodite svog psa na obuku ili da se takmiči kako biste se zabavili. Sve što je potrebno jeste da napravite jeftinu agiliti stazu u svom dvorištu, ili je nabaviti onlajn. Postarajte se da staza najviše odgovara potrebama vašeg psa, bez obzira na to da li su u pitanju tuneli, preskakanje prepona, gume…

3. Igračke sa poslasticama

Ove igračke su odlične za upotrebu u dvorištu jer vaš pas ima dovoljno prostora da se igra sa njima, a da ne morate da brinete da li će isprljati ili izbalaviti nameštaj.

Kada vaš četvoronožni drugar nauči kako da koristi ove igračke, možete početi da ih krijete u uglovima dvorišta ili ispod žbunja i iza drveća kako bi igra postala izazovnija.

lakih petface4. Kopanje u kutiji sa peskom

Za pse koji vole da kopaju, kutija sa peskom je pravi mali raj. Koristite kutije sa peskom koje imaju poklopac kako komšijske mačke ne bi mislile od toga da je posip. Koristite samo čist kupovni pesak. Ukoliko budete koristili poslastice kako biste ga naveli da se igra u pesku, uskoro će shvatiti da će biti nagrađen za svoj trud i više neće kopati po dvorištu.

Pročitajte još: ROGZ vam predstavlja 10 najrazigranijih rasa pasa

5. Hlađenje u bazenu

Plitki plastični bazenčić može da znači dosta sati igre u dvorištu tokom letnjih meseci, kada vaš pas želi da se ohladi i „bućne“. Ubacite komadiće jabuke i šargarepe, poslastice, pa i plutajuće igračke i loptice i pustite vašeg mezimca da se zabavlja satima. Ovo je i odličan način da ubedite skeptične kuce da se skvase.

U slučaju da provodite dosta vremena napolju sa mezimcem, morate znati da mora stalno biti zaštićen od spoljnih parazita, kako u proleće i leto, tako i u zimskim mesecima.

lakih petface proizvodZato je na vašoj strani BIOSPOTIX linija preparata protiv buva i krpelja. Ovi preparati su potpuno prirodni, a na raspolaganju su vam ampule, sprejevi i ogrlice. Čitava linija prozvoda bazira se Geraniol eteričnim uljima, dok sistem zaštite funkcioniše tako  što se blokira respiratorni sistem parazita.

Prethodni tekstŽRTVA U STOKHOLMU: Građani odaju pomen psu stradalom u terorističkom napadu!
Sledeći tekstNAJNOVIJA VEST: Policija otkrila ilegalnu borbu pasa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime