Naslovna VESTI PSI STRAVA: Psiću Flokiju odrezana prednja i teško porvređena zadnja šapa!

STRAVA: Psiću Flokiju odrezana prednja i teško porvređena zadnja šapa!

0
šapa petface

Pas mešanac, star oko godinu dana, ležao je u nedelju teško povređen i bespomoćan na travnjaku u blizini Veterinarske stanice u Kninu. Ne zna se koliko dugo je bio na tom mestu, a iako su ga prolaznici videli, nisu obraćali pažnju na nemoćnu životinju. Ipak, oko podneva naišla je Željana Milivojević, mlada članica udruženja kninskih njuškica Berta, koja u Kninu već godinama brine o napuštenim ljubimcima.

PRETUŽNO: Maleni psić sedeo je na smeću dva dana, sa odsečenom nogom!

– Dođem da nahranim pse u boksu u sklopu Veterinarske stanice, o kojima se brine naše udruženje. Na travnjaku sam ugledala psića kako leži i pomislila kako je reč o još jednom kućnom ljubimcu kojega su ostavili naši sugrađani. Kad sam mu se približila, umalo nisam pala u nesvest, što od stravičnoga prizora koji sam ugledala, što od nesnosnog smrada. Psiću je bila odrezana prednja desna šapa, iz koje su virile kosti, a zadnja desna nožica bila je sasušena do krvavih kostiju, napisali su na svojoj stranici volonteri ovog kninskog udruženja!

šapa petface

Pas nije čipovan, pa kako kažu – nemaju odakl eni krenuti u pronalasku počinitelja! Procena veterinara je da je Floki pas star godinu dana, ima 11 kilograma i neuhranjen je! Rane su stare, jer su počele da trule.

SEĆATE SE MUJE, psa kom su odsekli zadnje šape? PONOVO je sa deka Vidosavom!

Smrad se ne može opisati. Prednja šapa će se spasiti, ali zadnja koja je u jako lošem stanju biće amputirana, rekli su iz Udruženja!

šapa petface

Nakon dva dana, 17. aprila, Floki je operisan! Veterinar je objasnio da će mu zadnju nogicu što niže amputirati, tako da će jednog dana moći da nosi protezu.

Ako želite pomoći malenom Flokiju možete uplatiti za troškove:
HR9424020061100842703
Erste banka
UDRUGA BERTA

Drži se mališa!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPronađeno malo crno štene, staro oko 10 nedelja, sa selotejpom oko njuške!
Sledeći tekstCELA RUMA TRAGA ZA AKIJEM: Vlasnici nude novčanu nagradu za onog ko vrati Akija!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime