Naslovna VESTI PSI SILA, ŽENKA IZ ZAJEČARA: Operisala tumore na dojkama, NIKADA NIJE osetila šta...

SILA, ŽENKA IZ ZAJEČARA: Operisala tumore na dojkama, NIKADA NIJE osetila šta znači biti VOLJEN! (VIDEO)

0
sila zenka iz zajecara petface

Ona je snažna, moćna i zove se Sila. Traže joj dom već dugo, ali starije pse retko ko želi. Samo oni posebni sa malo vćim srcem od ostalih ljudi. A takvih je malo. Jako malo.

-Ona ima devet godina. Uhvaćena je za sterilizaciju (jer psi u Zaječaru prolaze CNR) i kada smo hteli da je vratimo na lokaciju, trčala je, ovako stara, za kolima koliko je noge nose. Stali smo, ubacili je u auto i ona od tada, nažalost, živi u boksu. Više od godinu. A znate kolika je maza? Kako gura glavu u šaku, kako se namešta za češkanje. Divna je na povocu, predivna sa decom i ljudima, mačkama, sa psima manjim od sebe i mužjacima je dobra, ne bi se složila sa dominantnim zenkama. Voli vodu, voli šetnje i trčanje, ali što se toga tiče uopste nije zahtevna, naveli su ljudi iz Udruženja Beta iz Zaječara. 

PROČITAJTE I:

OVO TAKO BOLI: Pas kroz rešetke pruža šapu svima, samo da ga SPASU OD EUTANAZIJE! (VIDEO)

REAKCIJA SPAŠENOG MEDE IZ POŽARA u Rusiji, obišla svet i naterala na suze sve koji su pogledali! (VIDEO)

ZAŠTO SU PSI SLIČNI DECI: Pelene, maženje, igra… (VIDEO)

Ukoliko odlucite da ceo dan provedete u krevetu i mazite je, ona bi uživala. Obožava da ručka, što se vidi po njenoj kilaži koju pokušavamo da smanjimo. Ne bira i jede sve.

-Sila je stvarno neko ko zaslužuje svu ljubav ovog sveta. Ne znamo kako je živela prethodnih 8 godina, ali smo sigurni da je zivot nije mazio. Nikako nije za život u boksu pod stare dane. Voleli bismo da joj neko pokaže šta znači biti vlasnicki, razmazeni pas.

Operisana su joj oba reda dojki zbog pojave tumora. Sada je dobro potpuno. Sila se nalazi u Zaječaru, prevoz do vašeg doma je obezbeđen uz minimalnu participaciju za gorivo.

Kontakt: 0694512382 (zvati do 17h) ili inboks.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.