Naslovna Komercijalna grupa SJAJNA AKCIJA: Udomiš psa i dobiješ kućicu BESPLATNO!

SJAJNA AKCIJA: Udomiš psa i dobiješ kućicu BESPLATNO!

0
kucice za pse petface

Istraživanje, koje je 2011. godine sprovela Veterina Beograd, pokazalo je da u Srbiji 80 odsto pasa lutalica čine životinje koje su ostavili vlasnici. Na teritoriji deset beogradskih opština, u tom trenutku registrovano je skoro 8 ipo hiljada napuštenih pasa, dok se tačan broj kućnih ljubimaca koje su vlasnici ostavili u ostalim mestima u Srbiji ne zna. Iako se o edukaciji vlasnika I sterilizaciji pasa neprestano govori, poražavajući je podatak da broj napuštenih iz godine u godinu raste.
Zbog svega ovoga, Friskies Srbija je došla na sjajnu ideju i u saradnji sa Veterinom Beograd pokreula akciju – KUĆA ZA KUCE. Nagradna igra je završena, a pobednički predlog za kućicu je poslala Nataša Milićev iz Zrenjanina. Friskies je odlučio da još 15 kućica za pse pokloni onima koji odluče da odgovorno preuzmu brigu o psu iz prihvatilišta Rakovica.
kucice za pse petface
Svi oni koji žele da udome psa, a pri tome imaju prostrano i bezbedno dvorište za život svog novog prijatelja, mogu da se prijave i dobiju Friskies kućicu za psa. Dakle, Friskies Srbija i Fullservice – koji je izradio kućice – podržaće vaše plemenito delo udomljavanja I spasavanja jednog života I nagraditi vas jednom kućicom za udoban život vašeg ljubimca
Kako do kućice? Sve što treba da uradite – osim konačne odluke da zaista imate uslova da u narednom period dobijete prijatelja za ceo život – je da sliku svog dvorišta pošaljete na mail rakovica.azil@veterinabeograd.rs ili kontaktirate Prihvatilište Rakovica na broj telefona 011 412 60 58 (od 15-16h)!
Budite odgovoran vlasnik, a to će neko nagraditi 😀

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEPRESTANI SUKOB MIŠLJENJA: Za ili protiv oblačenja pasa?
Sledeći tekstVELIKO HVALA: Bolhaš, pas koji je ujedinio Srbiju, spašen je i na sigurnom je!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime