Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Vlasnici gojaznog mačora Mitbola smislili genijalno rešenje za mršavljenje

Vlasnici gojaznog mačora Mitbola smislili genijalno rešenje za mršavljenje

0
mitbola petface

Upoznajte Mitbola (Ćuftu), buckastog tatu mačora kojem je bilo potrebno malo pomoći kako bi održao svoje dobre manire. On je skoro postao otac i kada su njegovi vlasnici počeli da hrane mačiće čvrstom hranom, osetio se pozvanim da jede više nego što bi trebalo, na uštrb svoje dece i njihove savršene linije.

mitbola petfaceMitbol, njegova „žena“ Moči i preslatki mačići Nugat i Peper žive u Hong Kongu sa svoje dvoje ljudi Dafni i njenim suprugom Kun Vaom.

Pročitajte još: DA LI STE ZNALI: Koje rase mačaka su najsklonije gojaznosti?

Kada su primetili da Mitbol jede više nego inače, da krade hranu od svoje dece i da se goji, vlasnici su odlučili da urade nešto povodom tog pitanja. Posebno su se zabrinuli kada su videli da je ćerka Mirbola, Peper, počela da kopira njegove loše navike.

mitbola petfaceKun Va je izgradio odeljke kako bi ih odvojio tokom jela. Isto tako sam prišila i materijal za svaki od ulaza u odeljke, rekla je Dafni.

Ona je objasnila da je to pomoglo da budu odvojeni tokom jela, ali da kada je u pitanju gojaznost mačaka, da su Mitbol i Peper i dalje buckastiji od ostalih mačaka, ali da su na pravom putu da izgube suvišne kilograme.

Pročtajte još: Gojaznost kod mačaka

Ukoliko i vaša maca ima problem sa kojim gramom viška, tu je Personal Trainer Light Sterility hrana. Ova hrana je namenjena mačkama starosti od jedne do sedam godina koje imaju problem sa gojaznošću usled prekomerne ishrane ili sterilizacije.

mitbola petface Light Sterility hrana sadrži dodatak funkcionalnih hranljivih sastojaka koje pospešuju opšte dobrostanje vaše životinje i pomažu povratak idealne težine. Pobrinite se to da vaša cica uvek bude zgodnica – Personal Trainer Light Sterility!

Prethodni tekstDEVOJČICE PONOVO ODUŠEVLJAVAJU: Male Zrenjaninke prodaju kolače i narukvice i doniraju napuštenim psima!
Sledeći tekstNOVI BEOGRAD: Luki je nestao pas pre nekoliko sati i moli za pomoć!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime