Naslovna VESTI MAČKE SLEPI MAČAK pomogao svojoj baki u borbi protiv raka!

SLEPI MAČAK pomogao svojoj baki u borbi protiv raka!

0
slepi macak petface

Doni je pronađen na ulici, kako luta oko jednog parkinga, kao još veoma malo, ali mnogo bolesno mače. Njemu je očajnički bila potrebna pomoć. Radnici centara Nort Šor Animal Liga u Njujorku su ga pronašli i vodili su teške borbe za njegovo zdravlje. Nažalost, Donijeve oči nisu mogle biti spasene, jer se nisu u potpunosti razvile.

Nakon operacije, otkriveno je da Doni pati od celebralne hipoplazije, neurološkog stanja koje mu izaziva velike probleme. Slepa mačka je odvedena u hraniteljski dom sa Beth Sternom, strastvenom hraniteljkom, da čeka svoj novi dom. Iako je teško pronaći dom životinjama sa posebnim potrebama, Doni ipak nije dugo čekao na dom.

slepi macak petface

Susan Smit se zaljubila u Donija kada ga je videla preko Instagrama. On i njen suprug nisu želeli da usvoje još jednu mačku, ali su želeli da je upoznaju i nakon toga nisu izdržali da ga ne dovedu svojoj kući.

-On je kretao i naletao na stvari, ali je samo trčao okolo. Padao je, ali se ustajao svaki put sa neverovatnim duhom koji sam ikad videla. Život mu je zadao dvostruki udarac, ali bio je najsrećniji mačak na svetu, rekla je Smit.

MOTIVACIJA DANA: Slepa mačka sa vlasnikom osvojila planinski vrh!

Od trenutka kada je Doni stigao u svoj novi dom, njegova udomiteljka je pronašla nešto posebno u njemu. Od samog početka, on je bio najnežniji mačak, uvak je znao da zadivi svoju porodicu kako je uredan i srećan.

-On ne zna da je drugačiji, tako da radi ono što svi drugi rade, voli da trči, da se penje i slično, navela je Smit.

Svako ko upozna Donija komentariše kako je lagodan, pa ga je vlasnica upisala kao terapijsku mačku. Znala je da ona ima te sposobnosti, ali nikada nije mogla ni pomisliti koliko će njoj to njegovo umeće služiti.

Doni uglavnom posećuje pacijente koji imaju Alchajmerovu bolest i demenciju. Njegov osnosni zadatak je da se poveže sa svojim pacijentima tako što će sedeti na njima i opuštati ih svojim prisustvom.

Nepokretni pas Skarlet i slepi mačor Mogli NAJBOLJI DRUGARI

Kada je Donijevoj baki (Susaninoj majki) dijagnostifikovan kancer pluća i kada je ona počela da provodi mnogo vremena ubolnici, Smit je odmah znala ko je savršen kandidat da joj pomogne i da je razveseli. Počela je da dovodi Donija u bolnicu da posećuje svoju baku i bilo je neverovatno koliko je slepa mačka pomogla.

Baki je kancer bio u početku prilično agresiva, ali se borba sa tumorom završila brže nego što je očekivano. Doni je držao vedar duh baki ceo period dok je boravila u bolnici. Doni je, takođe nastavio svoju terapiju i kod kuće, a vlasnica mačke smatra da je Doni doprineo celokupnom zdravstvenom stanju njegove majke.

slepi macak petface

Doni ne zna da je mačka drugačija od ostalih, ali to mu svakako ne smeta da čini dobra dela. Podigao je jednu ženu od opasne bolesti i sada nastavlja sa dobrim delima. Voli da pokazuje ljubav prema ljudima i to mu je poziv kojim se bavi.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.