Naslovna VESTI PSI AKCIJA SE ŠIRI: „Dovedite napuštene kuce – obezbedili smo im smeštaj i...

AKCIJA SE ŠIRI: „Dovedite napuštene kuce – obezbedili smo im smeštaj i hranu“!

0
smeštaj i hranu petface

BRAVO, BRAVO, BRAVO. Primer koji treba da sledi svih 17 opština grada Beograda, ali i svi gradovi širom naše zemlje! Naime, gradska opština Stari grad postavila je kućice za napuštene životinje ispred opštinske zgrade u Makedonskoj 42. Kako kažu, obebedili su im i smeštaj i hranu!

BEOGRAD: Opština Stari grad PRVA postavila parking za pse!

– Ukoliko primetite napuštene pse, kojima su starogradske ulice jedini dom, dovedite ih do opštinske zgrade (Makedonska 42), gde su im obezbeđeni smeštaj i hrana, napisali su na svojoj zvaničnoj stranici.

smeštaj i hranu petface

Tokom hladnog talasa koji je zahvatio Beograd i Srbiju, čineći sve da se što manje zadržavamo napolju, neretko zaboravljamo na životinje kojima su beogradske ulice jedini dom. Zbog toga je GO Stari grad ispred opštinske zgrade postavila privremene kućice za pse i pozvala sugrađane da pse lutalice dovedu do obezbeđenog smeštaja tokom ovih hladnih dana.

OVO MOŽE SVAKO: Evo kako da pomognemo napuštenim životinjama u ovim ledenim danima!

– Podstaknuti činjenicom da i pored brojnih humanih građana, udruženja i organizacija, koje brinu o životinjama, mnogi ulični psi ovih dana jedva preživljavaju, odlučili smo da otvorimo mini – prihvatilište za ljubimce. Pored toplog smeštaja, obezbedili smo im i neophodnu hranu, dodao je predsednik opštine Stari grad, Marko Bastać i poziva sugrađane da napuštene pse dovedu na pomenutu lokaciju!

HAJMO DALJEEEEE! 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKENZO SE VRAĆA KUĆI: Ana pronašla izgubljenog psa, kog ste SVI šerovali!
Sledeći tekstJelena i njeni prijatelji prave i postavljaju kućice za napuštene u naselju Borča!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime