Naslovna VESTI PSI SPAŠEN OD EUTANAZIJE – Pas sa čudnom fizičkom manom će ipak ŽIVETI!...

SPAŠEN OD EUTANAZIJE – Pas sa čudnom fizičkom manom će ipak ŽIVETI! (Video)

0
Pas Petface

Frenki, mešanac Džek Rasel terijera i Papiona je zamalo bio eutanaziran jer „nije mogao biti prodat kao kućni ljubimac“. Ovog preslatkog štenca je u poslednji čas spasla Trejsi Smit kada je čula da će biti eutanazian zbog neverovatnog medicinskog problema. Naime ovo jedinstveno štene ima dlaku koja mu raste kroz oči!

Frenki sa dlakama

Trejsi Smit je preuzla malenog Frenkija iz odgajivačnice i odmah otišla kod veterinara kako bi dobila objašnjenje za ovaj problem. Veterinari su bili krajnje zbunjeni i nisu znali šta da joj odgovore niti kako da pomognu kučetu. Prognoza nije bila preterano optimistična jer su svi pretpostavljali da će pas oslepeti. Međutim, prošlo je već sedam godina, a Frenki još uvek dobro vidi i sa tim dlakama.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Žena sa bokserskim rukavicma UDARA NEMAČKOG OVČARA

VAU – NOVI GINISOV REKORD! – Rođeno 21 štene!

ATRAKCIJA AMSTERDAMA: Sklonište za mace na vodi

Kada su veterinari obavili prvi pregled malenog Frenkija, preporučili su vlasnici da ga neguje kao slepog psa i dali joj uputstva kako da organizuje njegov životni prostor. Na ponovljenom pregledu, Frenki i dalje nije pokazivao znake slepila i veterinari su zaključili da on ipak vidi. „Frenki je najbolji pas. Toliko je dobar, srećan, poslušan i simpatičan – prati me svuda kao moja senka“ – priča Trejsi.

Frenki i Trejsi

Veterinari veruju da Frenki ima dve ciste u očnoj duplji iz kojih rastu dlake. To mu ne izaziva nikakvu neprijatnost i bolove i nikada nije bilo potrebe da se dlake podrezuju. Nažalost, nema mogućnosti da se sve to reši hirurškim putem. Za sada, Trejsi nije našla ni jednog drugog psa koji ima ovakav problem što Frenkija čini dodatno jedinstvenim.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUZNEMIRUJUĆI VIDEO: Žena sa bokserskim rukavicma UDARA NEMAČKOG OVČARA
Sledeći tekstLEKOVITO I ZAČINSKO BILJE KOJE MOGU DA KORISTE PSI

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime