Naslovna VESTI PSI SPASLA MAMU I BEBE – Kao nagradu – poslali joj inspekciju!

SPASLA MAMU I BEBE – Kao nagradu – poslali joj inspekciju!

0
SPASLA MAMU I BEBE

Da li se sećate priče o čoveku koji je veoma „inteligentno“, štence svoje kuje spakovao u kutiju i ostavio na livadi nadajući se da niko neće saznati da je to on uradio? Doduše, na kutiji se nalazilo i njegovo ime i prezime i tačna adresa, pa je ubrzo uhvaćen i sada se njime bave policija i pravosudni organi. E, ova priča ima i nastavak i to nimalo lep.

Anica Pribanić se našla u problemima jer je spasila ove štence! Ova gospođa velikog srca je predsednica udruženja „Šapa u srcu“ i kako bi štence ali i majku spasla od odlaska u šinteraj pored Karlovca odnela ih je svom domu.

SPASLA MAMU I BEBE

Ubrzo je dobila posetu. Veterinarska inspekcija je došla po prijavi njenih komšija. Ove komšije već duže vreme prikupljaju potpise, angažovali su i advokata sve sa idejom da se ovo udruženje zatvori. Čim su videli vest da je Anica uzela štence, poslali su inspekciju. Naime, Anica od ranije ima zabranu uzimanja novih pasa!

PRETI IM NAJGORA SUDBINA – Ostavljeni bez šanse da prežive

Anica priča da su inspektori bili korektni i da su bili veoma zadovoljni uslovima u kojima se nalaze psi. Ipak, problem ostaje. Udruženje nije registrovano kao azil pa nema pravo da drži pse koje zapravo niko ne želi. Postupak registracije je u toku ali… u međuvremenu komšije šalju prijave.

SPASLA MAMU I BEBE

NOVO NASILJE NA ULICAMA SMEDEREVA – Šinteri udarali psa da bi ga lakše uhvatili

No, znate, ono što me najviše muči je pitanje jesu li moji susjedi uopće svjesni što rade? Kamo će ti psi ako ja zatvorim vrata? Kome oni hoće nauditi, meni ili njima? Jer, ako zatvore udrugu, psi iz cijelog ovog područja izgubit će jedino mjesto na kojem im se  pomaže”. – završava Anica.

I zaista, da li su to stvarno ljudi?

Izvor:  jutarnji.hr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRETI IM NAJGORA SUDBINA – Ostavljeni bez šanse da prežive
Sledeći tekstSUPER VEST – Počinje akcija BESPLATNE STERILIZACIJE PASA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime