Naslovna VESTI PSI SUPER VEST – Počinje akcija BESPLATNE STERILIZACIJE PASA

SUPER VEST – Počinje akcija BESPLATNE STERILIZACIJE PASA

0
besplatna sterilizacija

Fondacija DOG TRUST u BiH i u ovoj godini nastavlja sa kampanjama besplatne sterilizacije vlasničkih ali i napuštenih pasa u određenim regijama.

besplatna sterilizacija

Akcija je započela 25. januara i vlasnici pasa mogu zakazati proceduru direktno sa većim brojem veterinarskih ambulanti. Pošto se obavi pregled psa vlasnici potpisuju dokument kojim daju saglasnost za sterilizaciju. Po obavljenoj intervenciji veterinari će vlasnicima dati uputstva za negu psa tokom perioda oporavka.

Pročitajte ovu neverovatnu priču: SPASLA MAMU I BEBE – Kao nagradu – poslali joj inspekciju!

Uz sterilizaciju, pas će dobiti vakcinu protiv besnila, antiparazitski tretman protiv unutrašnjih parazita i biće obeležen mikročipom. Svo ovo će za pse, tj vlasnike, biti besplatno.

besplatna sterilizacija

Masovna sterilizacija uličnih psa se obavlja po sličnom principu. Svi ulični psi se tretiraju kao i vlasnički. Princip je: UHVATI – STERILIŠI – VAKCINIŠI – VRATI. Pored sterilizacije i vakcinacije svi ulični psi koji prođu kroz ovaj program biće i obleleženi i uvedeni u registar.

PRETI IM NAJGORA SUDBINA – Ostavljeni bez šanse da prežive

Regije u kojima će se sprovoditi ova akcija su: HERCEGOVAČKO-NERETVANSKI KANTON, ZENIČKO-DOBOJSKI KANTON, DOBOJSKA REGIJA, POSAVSKI KANTON I SOKOLAC.

besplatna sterilizacija

Detaljnije informacije svi zainteresovani vlasnici pasa ali i oni koji brinu o uličnim psima mogu dobiti na internet stranici: http://www.dogstrust.ba/

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSPASLA MAMU I BEBE – Kao nagradu – poslali joj inspekciju!
Sledeći tekstHOROR U TULARIMA – Deca otkrila leš psa koji je uginuo od gladi!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime