Naslovna VESTI PSI Starica je preživela 9 dana u divljini uz pomoć svog psa!

Starica je preživela 9 dana u divljini uz pomoć svog psa!

0
starica petface

Uprkos svim okolnostima koje su bile uperene protiv njih, starica En Rodžers (72) i njen pas, uspeli su da prežive u divljini čak 9 dana. Od svih prednosti života sa kućnim ljubimcem,ova žena je iskusila doslovno svaku.

Pročitajte još: Hrvatska: Nakon 4 dana staricu (78), koja boluje od demencije, pronašao pas!

Sve je počelo kada je 31. marta starica En Rodžers krenula na put da posesti svoje unuke. Ona je trebalo da prevali razdaljinu od Arizone do Feniksa, koja iznosi malo preko 170 kilometara. Ona je u jednom trenutku ostala bez benzina. Nakon što joj se automobil zaustavio u nedođiji, žena je postala dezorijentisana. Srećom, starica je na putovanje krenula sa svojim psom i mačkom. Nakon što je provela noć u vozilu sa njima, ona je sa svojim voljenim mešancem terijera krenula po pomoć. U planu je prvo imala da pronađe signal za svoj mobilni telefon i nešto hrane.

starica petface

Maca je ostala sama u automobilu, a nju su spasioci pronašli 3. aprila. Čitavih nedelju dana nakon toga, starica En Rodžers je sa svojim psom boravila u nepreglednoj divljini. Mešanka po imenu Kvini, sve vreme je bila uz svoju vlasnicu. Ne samo da joj je suzbijla osećaj usamljenosti i nemoći, već ju je i navodila po nepristupačnom terenu. Srećom, one su uspevale da pronađu drva za ogrev, vodu i ponešto da pojedu. To sve ima na težini, budući da je Arizona naširoko poznata po svojim pustinjskim pejzažima, mnogobrojnim kaktusima i drugoj pustinjskoj flori.

Pročitaajte još: Odbila je da napusti svoju mačku: Iseljene su obe iz stana!

Tek 9. aprila, policija je pronašla psa kako hoda kanjonom Kolorado. Policajci su locirali njihovu lokaciju još dva dana pre toga, jer je starica En uspela drvima da napiše reč „pomoć“ od drva i kamenja koje je uspela da prikupi.

Nakon što je pronađen pas, ubrzo je pronađena i vlasnica. Iz kancelarije šerifa saopštili su da za divno čudo, ovaj dvojac izgleda i oseća se odlično:

Jela sam pustinjske biljke, a moj pas takođe. Kvini je tragala za najboljim stazama i upućivala me kuda da idem.

Pročitajte još: SRUŠILA INTERNET: Pas pored puta čuvao prijatelja koji je stradao!

Sve se srećom dobro završilo. Starica En je za svoje godine i više nego hrabro izdržala ovo putovanje, a ko zna šta bi bilo da sa njom nije bio njen voljeni pas.

FILMSKA PRIČA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.