Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Natural Trainer brine i o zdravlju starih mačaka!

Natural Trainer brine i o zdravlju starih mačaka!

1
starih mačaka petface

Kada je u pitanju zdravlje starih mačaka, bitno je istaći da je pravilnom ishranom moguće preduprediti mnoge bolesti i održati njihovo dobro zdravlje i u poznim godinama.
Verujemo da se pred svim vlasnicima starih mačaka koje su zašle u staro doba nalazi pitanje kako hraniti macu ljubimicu. Kada znate da postoji Natural Trainer, nedoumice kada je ova tema u pitanju stvar su prošlosti.

Pročitajte još: Uz Personal Trainer rešite problem gojaznosti vašeg ljubimca!

S obzirom na to da su najčešće bolesti starih mačaka hipertirodizam, dijabetes, otkazivanje bubrega, nutricionisti su posebno uvažili njihove zdravstvene zahteve u ovim godinama. Naime, hrana Natural Trainer za ljubimice u poznim godinama sadrži specifične sastojke koji su okrenuti očuvanju zglobova i održavanju oralne higijene. Ekstrakt brusnice i kontrolisan unos magnezijuma i fosfora zaduženi su za pravilan rad urinarnog trakta. Recept na osnovu koga je proizvedena ova hrana obogaćen je cinkom i biotinom, koji se staraju za negovan i zdrav izgled krzna. Kod mačaka u poznim godinama, posebnu podršku potrebno je pružiti radu digestivnog trakta, kao i uostalom celom organizmu uopšte. To je moguće zahvaljujući visoko svarljivim namirnicama, uravnoteženom odnosu proteina i masti kao i ribonukledima.

Pročitajte još: Ishrana starih mačaka!

starih mačaka nautral trainer petfaceUkoliko još niste sigurni da je ova hrana savršen izbor za vaše izbirljive lepotice, upravo ćemo vas razuveriti:

-U proizvodnji hrane Natural Trainer korišćeni su najkvalitetniji i sveži komadi pilećeg ćurećeg mesa, lososa.

-Ova hrana “začinjena” je i crvenim, bobičastim voćem u kojem se nalazi veliki broj andioksidanasa koji generalno povoljno utiču na zdravlje i imunitet vaše ljubimice.

-Poret toga što se protivi eksperimentisanju sa životinjama, ova kompanija je takođe protiv korišćenja konzervanasa, veštačkih boja i aditiva u svojim proizvodima.

Trainer – uvek uz ljubimce!

Prethodni tekstSOMBOR: Poklanja se zlatni retriver Lea nekome ko će je voleti i igrati se sa njom!
Sledeći tekstNOVI SAD: Potraga za Lolom – „ima repić kao u praseta“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime