Naslovna VESTI PSI SUPER MAMA IZ BATAJNICE – Pored svojih 7 štenaca brine i o...

SUPER MAMA IZ BATAJNICE – Pored svojih 7 štenaca brine i o 7 tuđih.

0
Super mama iz Batajnice

Kada smo videli objavu na Fejsbuku nismo mogli da verujemo i bili smo zbunjeni. Ženka haskija dok još doji svojih 7 mališana pronašla je još 7 tek rođenih štenaca i o njima brine na drugom mestu!

Super mama iz Batajnice

Priznajte, priča je neverovatna. Kako nam je objasnila Janja Pejić koja se brine o haskici i njenih sedam štenaca postupak ove super mame je sve iznenadio. Po nekim informacijama, kuja se oštenila 8 aprila i rodila sedam štenaca koji su očito mešanci. „Sumnja“ da je otac neki crni labrador, ali niko se ne prijavljuje da prizna očinstvo.

Pročitajte i ovu priču: ĆAO, JA SAM NELI! MENE IZGLEDA NIKO NEĆE!: Prva tri meseca svog života je provela na ulici!

Kuja i bebe su smešteni u privremen dom kako joj bi se obezbedila nega tokom ovog osetljivog perioda.  Pokazala se kao veoma brižna majka, a Janja joj je obezbedila kvalitetnu ishranu kako bi što bolje dojila svoje bebe. Međutim, pre nego što su svi štenci progledali, majka je nestala na nekoliko sati.

Super mama iz Batajnice

Tokom jedne noći je pronašla leglo od još sedam tek rođenih štenaca koji nisu imali majku. Sve ih je pokupila i sklonila na neko skrovito mesto. Od tog dana, svakodnevno odlazi na nekoliko sati, očigledno da bi nahranila druge štence.

Super mama iz Batajnice

Loznica: SPASENI IZ SNEGA ponovo u opasnosti da završe NA ULICI

Jana je pokušala da pronađe drugo leglo, ali nije uspela. Kujica je veoma oprezna i brižljivo skriva sve tragove. Pretpostavlja da ih je odnela i sakrila jer su štenci bili u prilično lošem stanju i veoma slabi. Ipak, nada se da su još uvek živi jer kujica ne bi bila toliko uporna u svojim odlascima i brizi.

Super mama iz Batajnice

Njeni „rođeni“ štenci dobro napreduju. Jana je u jednom trenutku tražila pomoć za hranjenje jer su morali biti dohranjivani na cuclu iz flašice. Situacija je sada mnogo bolja. Za nekoliko meseci će biti spremni da odu novi dom. Janja moli samo odgovorne i ozbiljne usvojitelje da joj se jave. Nema sumnje da će ovi lepotani da izrastu u predivne i predobre pse i zaslužuju tople domove pune ljubavi. Dakle, ko želi neverovatne mešance haskija i labradora – izvolite.

Super mama iz Batajnice

Izvor: Facebook Janja Pejić

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSPASENI IZ SNEGA ponovo u opasnosti da završe NA ULICI
Sledeći tekstRASTANAK DOSTOJAN NAJVEĆEG PRIJATELJSTVA: Poslednjih sedam dana nemačkog ovčara Kofija

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime