Naslovna VESTI PSI SURČIN: Kada se ujedine divni ljudi, onda pomoć bolesnom napuštenom psu ovako...

SURČIN: Kada se ujedine divni ljudi, onda pomoć bolesnom napuštenom psu ovako izgleda!

0
SURČIN petface

– Priča nas vodi u SURČIN, gde je pre 4 dana jedan čovek naišao i snimio kratak video obolelog psa u poodmakloj fazi demodexa, bez skoro imalo dlake na telu i sa ranama na sebi. Video je imao preko 300 podela i preko 4000 pregleda, priču nam započinje Danijela.

Potraga za mališanom je krenula, a ona je sa svojim prijateljima apelovala na sve ljude iz Surčina i okoline da im pomognu da pronađu psa i odvedu ga veterinaru!

Pročitajte još:
DIVNA PRIČA: Medena je svakog dana čekala Pavla ispred kapije, a onda su je i UDOMILI!

– Javila nam se divna devojka po imenu Aleksandra T. Pavlović, koja je išla u par navrata u potragu za psom. Dan za danom, tražeći ga na pomenutoj lokaciji ali i malo dalje… Prvi dan bezuspešno, drugi dan bezuspešno,… Ali dobijamo informaciju da je pas viđen u toku prepodneva u blizini, prepričava nam Danijela!

SURČIN petface

Nije odustajala. Utorak popodne bio je ključan za ovog mališana!

Pročitajte još:
BEOGRAD: Komšije se oprostile od psa koji je 15 godina živeo u kraju – ZBOGOM MEDO!

– Naišle smo na jedinstveno lep prizor i doživele smo oduševljenje. Ušle smo u dvorište zgrade katastra/NSZ/CSR SURČIN i pitale za psa dve ženice koje su se nalazile na klupi. Pokazale su nam rukom iza…a u natkrivenoj kutiji, obloženoj tepihom, nalazio se oboleo pas tačnije sada kujica sa dva majušna šteneta. Na naše pitanje da li neko brine o njima, dobile smo odgovor da je već pod terapijom zahvaljujući komšinicama a redovno je i hrane i vode računa o njoj i zaposleni katastra i SO/CSR/NSZ. Pa čak i obezbeđenje koje dežura noću, vodi računa o bezbednosti kujice, oduševljeno nam prepričava Danijela!

SURČIN petface

Ovo je priča o volji i želji da se pomogne nemoćnom biću. Ovo je priča o tome da kad postoji volja i želja, sve ostalo je lako!

– Ovim putem želimo da se zahvalimo gospođama Desi, Jasni, Jeli, Jagodi, koje žive u komšiluku i koje leče kujicu. Takođe, veliku zahvalnost dugujemo Dragani, Adrijani, Sanji i ostalima iz katastra/NSZ/CSR SURČIN na njihovoj humanosti i velikom srcu! Oni su primer ostalima, rekla je Danijela i dodala da svako ko želi može poslati malu donaciju za dalje lečenje i sterilizaciju kujice i za vakcinaciju njena dva šteneta.

DIVNOOO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstODGOVOR ZOO VRTA: „Optužba je potpuna neistina. Voda se menja svakog dana“!
Sledeći tekstMOTIVACIJA DANA: Slepa kokoška najbolja je drugarica mnogim životinjama!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime