Naslovna VESTI PSI SVAKI DAN JE BIO BOL! – Ovo štene više ne plače, sada...

SVAKI DAN JE BIO BOL! – Ovo štene više ne plače, sada se bori…

0
štene u bolovima

Premršav, prestravljen sa kožom koja na svaki dodir peče i boli… Ostavljen je kraj kontejnera, u kartonskoj kutiji sa nekoliko rupica kroz koje je dobijao vazduh… Na kutiji je bila poruka: „Pronađen! Pomozite!“ Kada su ga spasioci pronašli, srce im se steglo.

štene u bolovima

Pročitajte i ovo: NAJDUŽA NOĆ! – Beba preživela u leglu štenaca sa kujicom koja nije pravila razliku.

Ovakav postupak onoga ko je odbacio ovo štene više govori da je neko hteo da ono umre u velikim mukama i bolovima nego da ga neko pronađe i spase. Neki ljudi ili ne razmišljaju ili baš žele da pokažu svo zlo koje im se nakupilo. Ova štene je pronađeno u poslednji čas… mada i borba koja traje za njegov život je i dalje krajnje neizvesna.

štene u bolovima

Spasioci su bili veoma zabrinuti kada su ga našli. Štene je bilo preplašeno, trzalo se na svaki zvuk i pokušaj dodira. Koža je bila upaljena, bolna jer neko dugo vremena ovom nesrećniku nije želeo da pruži potrebnu veterinarsku pomoć. Dlaka je gotovo potpuno otpala a na telu su pronašli više velikih krvavih rana. Bio je premršav, preslab da stoji samostalno na nogicama. Veterinari su se plašili da nesrećnik neće preživeti vikend.

Pročitajte i ovo: ZAJEDNO I U SMRTI – Pas nije izdržao gubitak vlasnika, preminuo posle 15 minuta.

štene u bolovima

Procenjeno je da je štene staro između 6 i 8 meseci. Bilo je teško 15 kilograma što ukazuje da će biti veliki pas. Imuni sistem mu je bio ozbiljno narušen, a rast usporen zbog nedostatka hrane. Ipak odlučili su da učine sve kako bi nesrećnik preživeo. Još uvek mu nisu dali ime, da ga ne bi izbaksuzirali. Vezali su se za njega. Put do oporavka će biti dug, a svaki novi dan malo čudo.

štene u bolovima

Ne ostaje nam ništa drugo osim da se molimo za ovu malu, napaćenu dušu i da se nadamo da će smoći snage da izdrži u ovim najtežim trenucima.

Izvor:  nor-lur.ru

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAJDUŽA NOĆ! – Beba preživela u leglu štenaca sa kujicom koja nije pravila razliku.
Sledeći tekstLJUBAV U POSLEDNJIM DANIMA ŽIVOTA! – Pas sa tumorom dobio drugu šansu kada je najmanje očekivao

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime