Naslovna VESTI PSI 12 razloga zbog kojih svaki dom treba da ima kućnog ljubimca! (FOTO)

12 razloga zbog kojih svaki dom treba da ima kućnog ljubimca! (FOTO)

1
svaki dom treba da ima kućnog ljubimca petface

svaki dom treba da ima kućnog ljubimca: Ukoliko ste roditelj jednog deteta, pretpostavljamo da ste do sada već čuli uzvik: „Ja hoću ljubimca“! Deca prosto obožavaju životinje, pa tako u jednoj životnoj dobi sigurno požele da imaju psa, macu, kunića, hrčka,..

Pročitajte još:
UVEK TUŽNA TEMA: Kako pomoći detetu da preboli smrt ljubimca?

Odluka o tome da li ćete detetu nabaviti ljubimca treba da bude donešena nakon ospežnog razmišljanja, razgovora sa partnerom, analiza „za“ i „protiv“,.. O tome smo vam mnogo puta do sada pisali – ljubimac je obaveza pa ukoliko nemate vremena za njega nemojte ga ni nabavljati. Donošenje ljubimca u dom povlači niz pitanja i bojazni, koja mogu uticati kako na roditelja, tako i na dete – higijena, finansije, prostor….

svaki dom treba da ima kućnog ljubimca

Ali, vratimo se onom lepšem delu a to je – kada nakon svih razmatranja ipak odlučite da svom detetu nabavite najbojeg prijatelja! Ali, ne samo i njemu, već i celokupnoj porodici. Dokazano je da ljubimac može učvrstiti odnose članova porodice i kad deca odrastu. Tako roditelji, braća i sestre koji inače ne bi našli vremena da se viđaju, čine to dok šetaju psa…

Pročitajte još:
Evo kako da psu zaista budete najbolji prijatelj!

Kućni ljubimci oplemenjuju dečje odrastanje i sazrevanje, imaju veliku ulogu u razvoju savesne i odgovorne osobe, tako da ne postoji razlog zbog kojeg ljubimac ne bi bio pozitivan aspekt vaših života!

svaki dom treba da ima kućnog ljubimca

A ukoliko vam ovaj teorijski deo nije bio ubedljiv, kliknite na prvu fotografiju u galeriji koja sledi i budite spremni da vam se razvuče osmeh na lice! Tu se kriju razlozi zbog kojih svaki dom treba da ima kućnog ljubimca!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBEOGRAD: Priča o Blekiju ili šta kada javni državni funkcioneri mrze pse!
Sledeći tekstDIVNE VESTI: Udomljen pas koji je bio živ zakopan!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime