Naslovna VESTI MAČKE TOMBI IDE U ŠKOLU!: Ova mačka je redovan učenik osnovne škole!

TOMBI IDE U ŠKOLU!: Ova mačka je redovan učenik osnovne škole!

0
mačka ide u osnovnu školu

Mačka Tombi se definitivno razlikuje od svojih rođaka. Ona je prvi četvoronožni učenik osnovne škole u turskom gradu Izmiru.

mačka ide u osnovnu školu

Sve je krenulo tako što je mačka ušetala u školsko dvorište. Deca su je odmah prihvatila i počela da je hrane. Tombi je postala redovni gost dvorišta, a onda je jednog dana ušla u učionicu. Jednostavno, pratila je svoje drugare.

pročitajte i ovo: LESKOVAČKA PRIČA: Jedna mačka divno živi na pijačnoj tezgi

Tombi je imala izuzetno dobar uticaj na decu. Pošto je uglavnom spavala tokom časova, primećeno je da su deca mnogo tiša i pažljivija. Nisu hteli da uznemire i probude svoju „drugaricu“.

mačka ide u osnovnu školu

Kada je učiteljica Ozlem Ivasku videla koliko su deca popravila svoje ponašanje, da ranije dolaze u školu kako bi bili sa svojom mezimicom, tražila je dozvolu školskih vlasti da Tombi postane redovan đak. „Primila je sve potrebne vakcine, a izvađen joj je i pasoš. Uprkos tome, jedan od roditelja se pobunio, pa je mačka udaljena sa časova”, rekla je jedna od zaposlenih u školi.

mačka ide u osnovnu školu

Ne propustite ovu priču: MOMAK JE HEROJ: Spasao mačku iz čeljusti dva psa!

Deca su se rastužila a onda organizovala. Protesti sa roditeljima su urodili plodom i Tombi ponovo redovno “pohađa” nastavu. Učenici su postali pažljiviji otkako je došla. Ranije su trčali po razredu i bio je nered, ali sada se trude da je ne probude, da ne trče kako joj ne bi smetali,ne pričaju glasno. Sve u svemu – sada su svi srećni i zadovoljni.

Izvor:  Facebook

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstEVO KAKO SVE POČINJE: Dečak muči psa i jos se hvale na Fejsbuku!
Sledeći tekstSREĆAN KRAJ: Pogledajte kako sada izgleda napušteno mače koje su svi otpisali

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime