Naslovna VESTI PSI TRAGIČAN EPILOG: Radomir (27) se utopio, jer je skočio u reku da...

TRAGIČAN EPILOG: Radomir (27) se utopio, jer je skočio u reku da spasi psa!

0
TRAGIČAN EPILOG petface1

17. avgusta Internet je brujio o dečku po imenu Radomir, koji je bez razmišljanja skočio u Dravu, kako bi izvukao svog kućog ljubimca koji je u istu upao. Nažalost, zvanično saopštenje policije danas sadrži TRAGIČAN EPILOG jer je Radomir preminuo, a telo je izvučeno na obalu!

HEROJ IZ BEOGRADA: Dečko skočio u reku kod Ušća i spasao psa!

Naime, Radomir Petrović, momak od 27 godina šetao je svog psa Garija pored reke Drave. Gari je upao u vodu, a Radomir se istog trenutka bacio za njim. Apel za pomoć i potragu za bratom oglasila je preko društvenih mreža u subotu ujutro njegova sestra, Dragana, nakon što je obaveštena da je Radomir skočio u Dravu za svojim psom.

TRAGIČAN EPILOG petface1
Pas Gari

– Sve je u petak uveče videla jedna gospođa koja je takođe šetala pored Drave, kod konjičkog kluba. Videla je da brat baca našem psu lopticu u vodu. Obično bi pas otišao po nju ako je loptica u plićaku, ali ovoga puta otišla je malo dalje i pas je počeo da tone i davi se. Radomir je bacio povodac iz ruke, izuo papuče na obali i skočio za psom. A onda su obojica nestali pod vodom, napisala je sestra Dragana.

Ovo je gospodin Toza (62), koji je uskočio u ledeni Dunav i spasio psa Medu!

Nažalost, TRAGIČAN EPILOG ove priče nas je dočekao jutros. Radomirovo telo je juče izvučeno. Kao i Garijevo, koje je pronađeno zapetljano u grane na dnu reke.

Radomir je bez razmišljanja skočio u brzu Dravu da bi spasio svog ljubimca kog je pronašao napuštenog na ulici i udomio. Svakoga dana šetao je sa njim pored Drave, a sada ih je ona odnela zajedno. PRETUŽNO, ZAISTA,…

Foto: Facebook

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOLITIČARI VS ŠIMPANZE: Pet stvari u kojima su i te kako slični!
Sledeći tekstOsobe koje imaju mačku manje su izložene riziku od srčanog i moždanog udara!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime