Naslovna VESTI PSI SUPER IDEJA: Dok tražite Pokemone, prošetajte pse iz azila!

SUPER IDEJA: Dok tražite Pokemone, prošetajte pse iz azila!

0
tražite Pokemone petface

Da li i vi tražite Pokemone? Da li je i vas uhvatila ova „globalna groznica“?

Ako u šetnji gradom oko sebe primetite ljude koji hodajući unaokolo gledaju u svoje telefone i ne obraćaju pažnju na svet oko sebe, najverovatnije se radi o takozvanim „pokemonfilima“ – zaljubljenicima nove megapopulare igrice Pokemon Go.

tražite Pokemone petface

Procenjuje se da novu igru igra već osam miliona igrača, a nju ne možete igrati sedeći kod kuće ili u kancelariji, već traži dobro razgibane noge!

Pročitajte još:
BRAVO: Automat, koji od recikliranih flaša pravi hranu za ulične pse, sada širom sveta!

tražite Pokemone petface

Upravo ovo je iskoristio jedan azil u američkoj državi Indijani „Muncie Animal Shelter“! Naime, volonteri ovog skloništa za napuštene životinje pozvali su sve igrače Pokemona, da dok jure ove „čovečuljke“ šetaju nijihove pse!

– Ako po ceo dan i vi tražite Pokemone po ulicama, livadama, parkovima,..dođite do nas između 10h i 17:30h. Uzmite jednog psa iz skloništa i priuštite mu malo šetnje, vežbe i pažnje, napisali su na svojoj stranici!

tražite Pokemone petface

Međutim ono što nisu očekivali je prava NAVALA na pse! 😉 Sat vremena nakon postavljanja posta na Facebook-u, ispred skloništa se napravio red – kako dece tako i odraslih!

Pročitajte još:
SLIKA KOJA JE OBIŠLA SVET: Spasavanje konja iz poplave!

tražite Pokemone petface

Na osnovu fotografija, možemo zaključiti da je akcija i više nego uspešna – neki psi i sami „vide“ Pokemone, drugi putem mobilnih, a treći su ipak zainteresovani za maženje sa „vlasnicima“.

SJAAAAJNO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOvaj pas je rođen sa deformisanim prednjim nogama, ali njegova porodica nije odustala od njega nijednog trenutka!
Sledeći tekstGoran je ovo crno mače spasio iz šahta i sada hitno traži dom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime