Naslovna VESTI PSI Ovaj pas je rođen sa deformisanim prednjim nogama, ali njegova porodica nije...

Ovaj pas je rođen sa deformisanim prednjim nogama, ali njegova porodica nije odustala od njega nijednog trenutka!

0
prednjim nogama petface

prednjim nogama: Kada je Reksi rođena, njena porodica koja živi u Kaliforniji, primetila je da ovaj pas poseban. Kada je mališanka napunila 10 nedelja, razlika između nje i ostalih štenaca bila je i više nego očigledna. Reksi je stvarno bila drugačija:

Ona je šepala, pa sam je odvela kod veterinara misleći da je uganula nogu. X zraci su pokazali da je sve u redu da njom, rekla je Rejčel  Voertink, vlasnica.

Pročitajte još: Inspiracija dana: Buldog rođen sa dve noge, je štene u koje ćete se zaljubiti!

prednjim nogama petface.1Nakon ovog pregleda, Reksi je i dalje upadljivo šepala, pa su je vlasnici odveli drugom veterinaru koji je ustanovio urođene neurološke probleme. U međuvremenu, ova kuja je u potpunosti izgubila funkciju svojih prednjih nogu, a jedan od veterinara koji ju je kasnije pregledao, porodici je čak predložio da je eutanaziraju:

Ona je nama kao član porodice. Mi nemamo dece, tako je da na neki način ona naše dete i mi je zaista tako tretiramo, objasnio je Džejms Voertink.

Pročitajte još: Zbog sindroma sa kojim je rođeno ovo štene mastifa uzgajivač je hteo da ga uspava, ali mu je Dženi spasila život!

prednjim nogama petfaceIako je Reksi imala velike poteškoće sa hodom, to upak nije značilo da se ona nije trudila.  Iako je rođena sa deformisanim prednjim nogama, ova kuja je davala baš sve od sebe kako bi mogla da se hoda bez ičije pomoći. Ona se kretala pomoću grudi i svojih zadnjih nogu. Porodica joj je kupila zaštitni prsluk i kolica, ali oni joj nisu bili od velike pomoći. Ipak, nakon toga oni nisu odustali, već neprestano daju sve od sebe kako bi olakšali život svojoj mezimici:

Bila bi nam značajna svaka vrsta izuma, ali i iskustva ljudi koji su imali ljubimce sa hendikepom ili hirurg koji bi bilo spreman da operiše našu Reksi. Sve su to opcije o kojima razmišljamo i za koje skupljamo novac. Nije njena krivica što je rođena sa ovim defektom, tako da ćemo dati sve od sebe da joj olakšamo kretanje i normalno funkcionisanje, bio je jednoglasan ovaj bračni par saglasan vođen ljubavlju prema svojoj ljubimici.

Uprkos svemu što je se dešava, lepotica Reksi ne prestaje da se smeje i da uživa u životu sa svojim voljenim ukućanima.

BRAVOOO! TAKO SE BRINE O LJUBIMCIMA!

Pogledajte i video kuji Reksi i njenoj brižnoj porodici:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMladunče foke je moralo da bude eutanazirano, nakon što ga je jedna žena povela svojoj kući u torbi!
Sledeći tekstSUPER IDEJA: Dok tražite Pokemone, prošetajte pse iz azila!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime