Naslovna Slajder vesti Upoznajte Moglija modernog doba: ODGAJILE su je životinje iz džungle! (FOTO/VIDEO)

Upoznajte Moglija modernog doba: ODGAJILE su je životinje iz džungle! (FOTO/VIDEO)

0

Upoznajte Moglija modernog doba – Tipi Degre, koja je odrasla sa divljim životinjama u Africi. Tipi je prvih deset godina života provela uz neke od najnevjerovatnijih divljih životinja.

Alan Degre i Silvi Robert, Tipini ponosni roditelji, po zanimanju fotografi divljih životinja, odlučili su da svoju kćerku vaspitaju netradicionalno, u srcu Afrike. Pre nego što je Tipi rođena, njeni roditelji (poreklom Francuzi) odlučili su da se presele u Namibiju.

BICIKLOM OKO SVETA: Škot je udomio macu iz Bosne, nabavio joj pasoš i avantura je počela! (FOTO)

Tipi nije obična devojčica – od dana kada se rodila provela je 10 godina u divljini. Ona je preslatka i jedinstvena i podseća nas na Moglija iz “Knjige o džungli”.

Upoznajte Moglija modernog doba: ODGAJILE su je životinje iz džungle! (FOTO/VIDEO)

Išla je u školu dve godine, ali nije bila kao ostala deca i roditelji su odlučili da je školuju kod kuće. Kada je imala 16 godina, Tipi je napisala priču o svom životu u divljini. O njoj je do sada snimljeno 6 dokumentaraca i trenutno studira kinematografiju.

UŽAS ZA LAJK I ŠER? Tinejdžeri su ubili mače, NASMEJANI a onda nastavili kao da se ništa nije desilo!

– Tipi je uvek govorila da svi imaju dar za nešto i da je ovo njen. – objašnjava Silvi. – Ona je bila bliska s divljim životinjama i imala neverovatnu komunikaciju s njima. Verovala je da su ove životinje njeni prijatelji.

Upoznajte Moglija modernog doba: ODGAJILE su je životinje iz džungle! (FOTO/VIDEO)

Njena majka je rekla:

– Linda, noj s jedne od afričkih farmi koje smo posetili, bila je toliko mirna da nismo mogli da slikamo kako je Tipi jaše. Lindu je toliko bilo strah od toga da potrči dok je Tipi na njoj da uopšte nije htela da se pokrene.

Silvi smatra da je odluka da Tipi odgajaju u divljini bila dobra i ne žali zbog toga.

– Neizmerno mi je drago što smo svom detetu mogli da ponudimo ovakvo odrastanje umesto odrastanja u gradu. Mi smo živeli s merkatima u pustinji Kalahari 6 godina pre nego što je Tipi rođena i želeli smo da i naša kćerka to iskusi. – kaže Silvi.

Tipi diplomirala na studijama kinematografije i onda upisala Univerzitet Sorbona u Parizu. Tipi sebe smatra Afrikankom i želi da dobije Namibijski pasoš. Želi da postane ambasador Namibije. Ovo je kao priča o Mogliju, s tim da je Tipina priča stvarna.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.