Naslovna VESTI PSI UŽAS U JAGODINI: Pronađen pas u KATASTROFALNOM stanju!

UŽAS U JAGODINI: Pronađen pas u KATASTROFALNOM stanju!

0

Ono što odmah, nažalost, moramo da naglasimo, jeste da su fotografije u nastavku, kao i snimak ali i cela priča uznemiravajući! Molimo sve čitaoe da se suzdrže, i umesto da na društvenim mrežama iznosimo svoj sud, pokušamo da pomognemo ovom jadnom psu koji je u katastrofalnom stanju!

Udruženje za zaštitu životinja Jagodina “Kućica za spas” na svojoJ Facebook stranici objavila je užasnu i pretešku priču! Ovog psa, koji je pronađen kod Vivo šoping parka u Jagodini snašla je PRETUŽNA sudbina!

ZBOG PSA IZBAČENI IZ STANA: Više od mesec dana žive na ulici, ali se njega NE ODRIČU!

Pas je pronađen u KATASTROFALNOM STANJU! Prema njihovim navodima, psa je neko izbacio na tom mestu. Prolaznici kažu da ovaj prizor nisu videli do juče! Najstrašnije od svega je to što je neko dozvolio i gledao kako se pas bukvalno raspada a nije želeo da mu pomogne, da bi ga na kraju ostavio na ovom mestu, ne okrenuvši se za jadnom životinjom… Po čaršiji se priča da je osoba koja je vlasnik ovog psa, koji inače nema čip, godinu dana nedužnu životinju držala u OVAKVOM stanju!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Pas je odveden u Veterinarsku stanicu u Jagodini. Gospođa koja ga je spasila sa ulice nije dobila nikakvu informaciju odatle, sem što je videla gde je odveden kao i na kakvom mestu je onako izmučen i u bolovima proveo noć.

Pas je jutros uzet sa tog nehumanog mesta i odveden je za Niš. Tamo će pokušati da mu spasu život i da mu olakšaju što više mogu. Ljudi, ne okrećite glavu pred ovakvim stvarima, udružimo se i pomozimo nedužnom biću da preživi i da nakon svega vodi iole normalan život… Ovo je zaista PRETUŽNO!

ZAGLAVLJENO LANE IZMEĐU STENA NA DRINI: Promrzlo i uplašeno čekalo na pomoć!

Mole se svi ljudi da pomognu kako i koliko mogu. Možete se obratiti Udruženju Kućica za spas 

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZBOG PSA IZBAČENI IZ STANA: Više od mesec dana žive na ulici, ali se njega NE ODRIČU!
Sledeći tekstPSI I NOĆNE MORE. I psi sanjaju Stravu u Ulici Brestova (Video)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime