Naslovna VESTI PSI DOKAZAO ZAŠTO JE ČOVEKOV NAJBOLJI PRIJATELJ: Ovaj pitbul se nije odvajao od...

DOKAZAO ZAŠTO JE ČOVEKOV NAJBOLJI PRIJATELJ: Ovaj pitbul se nije odvajao od trogodišnjeg vlasnika dok ih nisu pronašli! (VIDEO)

0
zašro je čovekov najbolji prijatelj, petface

Ovaj verni pitbul Badi postao je heroj kada je pomogao je policiji da pronađe njegovog trogodišnjeg vlasnika koji se izgubio u šumi.

Po navodima policije, o dečakovom nestanku saznali su kada je njegova majka prijavila njegov nestanak. Naime, ona je rekla policiji kako se dete toga dana igralo napolju sa braćom i sestrama, da je pas bio sa njima, ali da se nakon toga pas i on nisu vratili kući i da ne zna gde su. 

PROČITAJTE I:

DRUGARI ZA ČITAV ŽIVOT: Pas i mačići imaju NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO, od kojeg lude njihovi vlasnici! (VIDEO)

ČOVEK U KOLICIMA USVOJIO PSA U KOLICIMA: Četiri puta odbačen, konačno ima dom koji zaslužuje! (VIDEO)

MRSA INFEKCIJE: Rizik od ove vrste infekcija imaju PSI U KONTAKTU SA LJUDIMA! (VIDEO)

Policija je odmah pokrenula potragu za detetom u najbližoj okolini, ali su ubrzo primili poziv od komšija da je dete pronađeno sa psom u obližnjoj šumi i da je pas veoma zaštitnički nastrojen. 

Na snimcima koje su kasnije dobili, vidi se kako se Badi ne odvaja od dečaka i sve vreme ga štiti i navodi ljude koji su u blizini da ga pronađu. Ovo su potvrdili i ljudi koji su prvi stigli do njih. 

zašro je čovekov najbolji prijatelj, petface

Tako je, zahvaljujući čovekovom najboljem prijatelju, spasen dečak. Situacija, koja je mogla da se završi i tragično, dobila je jedan srećan kraj. 

Ovaj pas dokazao je da je veran svojoj porodici i da ih nikada ne bi napustio. Mislimo da je apsolutno zaslužio svu ljubav koju dobija, ali i dosta nagradica i novu lopticu.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.