Naslovna VESTI PSI ZBOG LJUBIMCA I U ZATVOR! – Ovaj čovek je izabrao zatvor umesto...

ZBOG LJUBIMCA I U ZATVOR! – Ovaj čovek je izabrao zatvor umesto da se odrekene svog psa!

0
U zatvoru zbog psa

Nije ništa čudno da uz posao dobijete i službeni automobil. Normalno je da kada napustite taj posao automobil vratite poslodavcu. Ali šta se dešava ako imovina kompanija za koju radite nije automobil već – pas? I to pas koji četiri godine živi sa vama i postao je član vaše porodice? Da li će te ga vratiti poslodavcu?

Bari Mirik se upravo našao u takvoj situaciji i takvoj dilemi. On je odlučio da psa ne vrati i zbog toga završio u zatvoru. Evo kako je sve počelo.

U zatvoru zbog psa

Kada Je bari pre četiri godine počeo da radi u jednoj firmi za uništavanje kućnih insekata, „zadužio“ je i pomoćnika. Bio je to Roki, pitbul koji je bio obučen da njuhom otkriva insekte. Bari i Roki su se vrlo brzo sprijateljili i zbližili. Zajedno su radili i uništavali insekte, a posle posla odlazili u Barijev dom. Roki se odomaćio i postao član porodice.

PATNJE MALE PENI! – Stravično iskustvo je nije slomilo!

Kada je nastupila kriza zbog pandemije koronavirusom Bari je ostao bez posla. Ponuđeno mu je drugo radno mesto ali je morao da se odrekne Rokija. Bari je to odbio i dobio je konačan otkaz.

U zatvoru zbog psa

MUKE PO BRKICI – Ovaj mačak živi u nadi da će ga neko voleti!

Od tog trenutka počinje Barijeva pravna borba da zadrži svog četvoronožnog prijatelja. Kompanija ne odustaje od svog vlasništva i ne bira sredstva u ovoj borbi. Bari je nezaposlen ali ne odustaje. Po nalogu suda je čak morao da provede noć u zatvoru jer nije želeo da preda Rokija. Borba još uvek traje. Da li bi i vi otišli u zatvor zbog svog ljubimca?

Izvor:  wamiz.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRESTRAŠNO ISKUSTVO! – Pas spašen iz fabrike mesa se oporavlja!
Sledeći tekstVIDEO: PRESLATKI PAR JE NERAZDVOJAN! – Štene i golubica najbolji prijatelji

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime