Naslovna VESTI PSI Ćao ja sam Žile i želim da nekog BEZUSLOVNO VOLIM!

Ćao ja sam Žile i želim da nekog BEZUSLOVNO VOLIM!

0
Žile petface

-Ćao, ja sam Žile. Ili Žika. Jedna drugarica me zove Žilijen. Reci! Volim da se igram. I da trčim. I da jurim lopticu. Vidi, da me ne shvatiš pogrešno, nisam neki naporan tip. Kažu da sam kuler, gradski mangup. Šta znam, glupo mi da pričam o sebi tako, ali verujem da govore istinu. Na primer, ako idemo negde, ja te uopšte ne smaram. Ako ti blejiš, i ja sam u fazonu da zablejim. Mislim, to mi je ok. Volim da se družim. I… voleo bih da imam dom. Ne privremeni, nego stalni. Voleo bih da se svakog jutra probudim pored tebe i da ti donesem igračkicu za dobro jutro. Voleo bih da te volim i da i ti mene voliš. Čuvao bih te i mazio. I gledao sa mnogo ljubavi. I večno zahvalan što sa mnom deliš parče krova i malo hrane.

Sada će vam Katarina ispričati kako mi je SPASILA ŽIVOT, bukvalno.

Žile petface

25. oktobra, Katarina je pronašla psa na ulici. Nije mogla da okrene glavu, već ga je odmah podigla i odnela u svoj dom. Znala je šta joj je činiti, pa se sa psom (nakon što mu je dala hranu i vodu) uputila veterinaru. Bila je sigurna da je pas NEČIJI i da se izgubio, jer je PRELEP!

PRETUČENO ŠTENE U BEOGRADU: Ovaj mališa se oporavlja i traži dom!

– Da li ga neko traži ili možda neko želi da ga udomi? Nije čipovan, malopre sam bila kod veterinara, ali je očigledno kućni pas. Dlaka mu je negovana, mazan je, zna neke osnovne komande. Povređena mu je zadnja desna šapa, pa bi trebalo to da se sanira, ali mora da bude u kućnim uslovima. Podelite, molim vas, napisala je Katarina tog dana nakon veterinara.

Žile petface

Međutim, prolazili su dani a od potencijalnog vlasnika NIŠTA.

-Veterinar je Žiletu, kako sam ga nazvala, dao antibiotik, a nakon posete smo otišli do lokalnog pet šopa. Tamo ga je jedna devojka prepoznala i rekla da ga je viđala u Borči oko zgrade, da su se tamo brinuli za njega, pa je sudeći po tome živeo na ulici iako deluje kao da je živeo u kući. Normalno se ponaša u kolima, kao da se svaki dan vozi, u stanu isto (kao da je oduvek tu), na povocu bez problema. Dobar je i sa drugim psima i ljudima, kaže nam Katarina.

Pomozite da se pronađe Maršal, dva dečaka ne prestaju da plaču za njim!

Žile je nastavio da živi kod Katarine u stanu. Tamo se ponašao kao da je od prvih dana života tu – proveo je dane u stanu, dok je Katarina bila na poslu, a da nijedan jedini predmet u kući nije pipnuo 😉

Žile petface

– Bili smo na kontroli kod veterinara. Dobio je još jednu injekciju i to je to, sve je ok. Juče je proveo dan sam u stanu, tačnije dok sam ja bila na poslu, i ništa pipnuo nije. Tako da je verovatno neko vreme proveo sa nekim u stanu ili kući. Bili smo i u gostima kod mog brata. Žika the Dog je jedan veliki kuler i gospodin. Ni u jednom momentu nije bio uznemiren, agresivan, niti bilo šta slično, gde god da smo i s kim god da smo, dodala je ova divna devojka!

Međutim, zbog njenog čestog odsustva, želi da Žiletu pronađe stalni dom, sa nekim ko će dosta vremena provesti sa njim! Zato vas i ona, a i mi, moli da PODELITE ovu njegovu priču.

Kontakt Katarine je 064/ 36 56 516, a prevoz do bilo kog mesta u Srbiji je obezbeđen!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNovogodišnji PAKETIĆI i za NAPUŠTENE LJUBIMCE
Sledeći tekstBANJA LUKA: Veliki broj napuštenih pasa – nedovoljno kapaciteta u azilu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime