Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Novogodišnji PAKETIĆI i za NAPUŠTENE LJUBIMCE

Novogodišnji PAKETIĆI i za NAPUŠTENE LJUBIMCE

0
paketići petface

Ako mislite da su novogodišnji paketići namenjeni samo deci, onda vam moramo reći da debeeelo grešite. Znate sigurno koliko se vaš ljubimac raduje ponekoj poslastici, ćebencetu ili novoj loptici. Međutim, nisu svi mezimci dovoljno srećni da znaju kako je to dobiti poklončić…

paketići petfaceBaš iz tog razloga, odlučili smo da obradujemo napuštene kuce i mace Beograda NAJVEĆIM PRIKUPLJANJEM hrane, poslastica, činijica, povodaca, prostirki, igračaka! Deda Mraz dolazi u subotu, 26. novembra u beogradski DELTA CITY kako bi obradovao sve ljubimce i njihove vlasnike, ali i one kojima je pomoć najpotrebnija.

Ukoliko i vi i vaš ljubimac želite da budete nekome Deda Mraz, potrebno je samo da donesete stari povodac, am, igračku, prostirkicu, a kuce i mace o kojima se brine jedno od beogradskih udruženja za zaštitu životinja biće presrećne, verujte nam na reč!

paketići petfaceA Deda Mraz, onaj pravi-pravcati, doneće paketiće vašim ljubimcima bilo koje vrste zato što nesebično pomažu svojim drugarima. Vaši morski prasići, hrčci, mace, kuce, kornjače, feretke uživaće u poslasticama koje im je Deda Mraz sa pažnjom pripremao čitave godine. Paketići su sigurno stvari kojima niko ne može da odoli!

Zato se obavezno prijavite na sledećem linku i dođite na najveću HUMANITARNU ŽURKU ZA LJUBIMCE!

Tradicionalna žurka sa DEDA MRAZOM u Delta City-ju

Prethodni tekstIZNENAĐENJEEE! Mačka uskočila u auto tražeći pomoć!
Sledeći tekstĆao ja sam Žile i želim da nekog BEZUSLOVNO VOLIM!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime