Naslovna VESTI PSI SLAMA SRCE: Žućka cvili za svojim bebama, koje su nestale u nabujaloj...

SLAMA SRCE: Žućka cvili za svojim bebama, koje su nestale u nabujaloj Savi!

0
Žućka petface

Vodostaj reke Save, koja se izlila iz korita i poplavila više od hiljadu hektara obradivih i drugih površina u području opštine Srbac i dalje raste. Poslednja obilna kiša izazvala je nagli porast manjih vodotoka u ovoj opštini, koje su se delimično izlile, a došlo  je i do pojave bujičnih i podzemnih voda koje, takođe, stvaraju nevolje stanovništvu na zaštićenim područjima ove opštine.

Kako danas prenose „Nezavine“, koji su posetili selo Srbac, na sve strane se može osetit strah lokalnog stanovništva. Ali i jedne kujice, po imenu Žućka!

ČAČAK: Bacili su njene štence u kontejner, a ona je cvilela i pozvala pomoć!

Naime, ekipa „Nezavisnih“ danas je zatekla Žućku, koja je lavežom i cviljenjem dozivala štence. Oni su, prema rečima meštana, ostali na nasipu koji je Sava sada u potpunosti opkolila.

Žućka petface

Ekipa “Nezavisnih” se zajedno sa pripadnicima MUP-a RS, čamcem zaputila prema nasipu u nadi da će pronaći štence, ali nažalost, osim poneke grane, na nasipu nije bilo ništa. I dok je selo Srbac opkoljavala voda i neprijatna tišina iz daljine se čuo samo tužni Žućkin lavež kojim je dozivala izgubljene mlade, navodi ovaj portal „Radio Televizije BN“.

VOJSKA SRBIJE: Spasili štence za kojim je kuja Zorica cvilela i „plakala kao čovek“!

Video koji smo pronašli na njihovom zvaničnoj You Tube kanalu nas je potpuno dokrajčio,…

Upozoravamo, ako ste danas posebno emotivni, nemojte ga ni gledati,..

Izvor: www.nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.