Naslovna VESTI PSI Keruša Daja je bila tužna kada je izgubila svoje bebe – dok...

Keruša Daja je bila tužna kada je izgubila svoje bebe – dok nije upoznala ovo štene!

0
PODELI
daja-petface

Čekajući devetoro štenaca, keruša Daja je lutala ulicama sama. Završila je u azilu za pse u Južnoj Karolini. Azil je bio pun do poslednjeg mesta, a njoj je pretila eutanazija.  Srećom, jedno udruženje za zaštitu životinja se založilo da joj bude nađen privremeni dom, gde je mogla bez problema da rodi svoje štence.


„Spasioci“ su odveli trogodišnju kerušu kod veterinara. Tu su čuli ružne vesti. Bebe više nisu bile žive. Operacija je bila hitna i iako je prošla uspešno, Daja nije mogla da se nosi sa gubitkom štenaca.

Pročitajte još: Keruša Penelope nađena na ivici smrzavanja, sada uživa u toplom domu!

daja-petfaceU domu se prema objektima ponašala kao da su štenci, s obzirom na to da je i dalje radio materinski instikt.  Tri dana nakon njene operacije, spasioci su primili poziv o ženki šteneta koje je bilo napušteno sa strane na putu. Malena je imala parazite i infekciju kože, a nakon nekoliko operacije, bila joj je potrebna – mama.

Pročitajte još: DIVNO: Keruša Lulu brine o mačićima dok ne nađu novi dom!

daja-petfaceŠtene je dobilo ime Rejzin. Odveli su je na pravo mesto, kod Daje sa kojom je odmah osetila neverovatnu povezanost. Od maženja, do dremanja i sunčanja… sve su radile zajedno.

Obe keruše se oporavljaju od svega što ih je zadesilo, ali lakše je prebroditi teške trenutke ZAJEDNO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.