Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Mačka koju niko nije hteo da dotakne zagrljena po prvi put

Mačka koju niko nije hteo da dotakne zagrljena po prvi put

0
dotakne petface

Valetnino je bio nesrećni mačor kojeg niko nije želeo da dotakne i to iz mnogo razloga. Krzno ove mace je bilo skoreno blatom. Njegove oči su bile zatvorene od upeklosti i otečene tako da nije mogao ništa da vidi.

dotakne petfacePovrh svega, mališan je bolovao i od sarkoptičke šuge, stanja koje je izuzetno zarazno kako za mačke, tako i za ljude.

Pročitajte još: Čudesna transformacija ućebanog neuhranjenog psa

Ali kada je Elejn Simans prošla pored Valentinovog kaveza u prihvatilištu Boldvin Park prošle nedelje i čula pozive u pomoć, znala je šta mora da uradi.

dotakne petface„Pružio je svoju šapicu i čuo se najtiši mogući mjauk. Kao da je dovikivao „upomoć!““, rekla je Simansova. Ona je pritisla mače direktno na grudi, pritom ne noseći rukavice.

Pročitajte još: Neka ovog proleća krzno vašeg ljubimca zablista punim sjajem uz BIOGANCE šampone!

Simansova se postarala da Valentino dobije svu potrebnu medicinsku negu, a nakon njegovog potpunog oporavka se nadaju da će naći i dom za stalno.

Ukoliko imate mace i kuce koje imaju problema sa nečistoćama u očima, tu je Clean Eye losion brenda Biogance. Ovaj losion je napravljen sa ekstraktom različka i ružinom vodicom za savršenu higijenu očiju i sluznice. Zahvaljujući svojim antibakterijskim i antioksidansnim svojstvima, različak smiruje upaljenu i nadraženu kožu koja je nastala usled kiselosti suza ljubimca.

dotakne proizvodSve što treba da uradite jeste da nanesete losion na vatu, nežno očistite i izmasirajte predeo oko očiju najmanje dva puta nedeljno. Ovaj preparat je netoksičan i pogodan je za čestu upotrebu.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.