Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Neka ovog proleća krzno vašeg ljubimca zablista punim sjajem uz BIOGANCE šampone!

Neka ovog proleća krzno vašeg ljubimca zablista punim sjajem uz BIOGANCE šampone!

1
BIOGANCE petface

BIOGANCE: Kod onih rasa pasa za koje je karakteristična razvijena poddlaka, kao što je slučaj sa nekim vrstama terijera ili ovčarima, preporučljivo je kupanje dva puta godišnje – u proleće i u jesen. Tokom ostalog perioda u toku godine dovoljno je redovno četkanje i održavanje higijene krzna i dlake šamponima za suvo pranje.

Pročitajte još: BIOGANCE: Dodir prirode za savršeno krzno vašeg ljubimca!

Kupanje dva puta godišenje preporučuje se kako bi se izbeglo odstranjivanje prirodne masnoće kože, koja je od ključnog značaja za zdravlje krzna vašeg četvoronožnog mališana. Takođe, ono na šta je ključno skrenuti pažnju je izbor šampona koji se koriste za kupanje. Jako je važno da prilikom kupanja koristite kozmetiku koja je specijalno formulisana za vaše četvoronožne prijatelje, odnosno da ni u kakvom slučaju ne posegnete za preparatima koji su namenjeni ljudima. To je važno jer je kiselost kože životinja i ljudi drugačija, pa upotrebom kozmetike namenjene ljudima, kod ljubimaca može izazvati iritacije i crvenilo.

Pročitajte još: Pariz u vašem gradu!

Najveći izbor šampona i regeneratora namenjena svim tipovima krzna vaših kućnih ljubimaca nudi kozmetička kuća BIOGANCE. Njihovi preparati su potpuno prirodni – proizvedni na način da ne štete ni okolini, a ni vašim kućnim ljubimcima. Svi preparati su hipoalergenski i bez parabena.
Iz BIOGANCE-ove bogate ponude, ovoga puta izdvojili smo šampone za belo,crno i zlatno-smeđe krzno.

BIOGANCE petface

Ukoliko imate ljubimca tamne dlake, za njegovo savršeno krzno je predviđen šampon BIOGANCE DarkBlack. Ovaj preparat je obogaćen ekstraktom oraha, čija je uloga da nežno čisti dlaku. Njga mogu koristiti i psi i mačke sive i tamne dlake, kao i štenci.

BIOGANCE petface

Za ljubimce zlaćane dlake, naša preporuka je šampon BIOGANCE Tawny Apricot koji je obogaćen uljem šargarepe i kane, čija je uloga da ojačaju dlaku i da joj daju mekoću. Pored toga, ovaj preparat u svom sastavu ima i vitamin A, koji nežno čisti krzno i čuva dlaku i njenu boju. Namenjem je psima i mačka koji imaju zlatno-smeđe krzno.

BIOGANCE petface

Za ljubimce snežno-belog krzna u ponudi kuće BIOGANCE formulisan je preparat White Snow. Njegov specijalni sastojak je ekstrakt ribizle, namenjen nežnom čišćenju krzna i održavanju njegove boje.

Uživajte u proleću zajedno sa svojim mirišljavim i čistim ljubimcem.

Prethodni tekstIRIG: Akita Aki izujedala dečaka Stefana. Pre toga ga deca „boksovala“!
Sledeći tekstBRAVO: Jelisaveta Orašanin UDOMILA psa Ljubicu, a 14. maja trči za napuštene životinje!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime