Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Gluv, slep i gojazan, ali i dalje PUN PRAVE LJUBAVI

Gluv, slep i gojazan, ali i dalje PUN PRAVE LJUBAVI

0
PODELI
gojazan petface

Kada su spasioci izvukli malenu Tagbout iz gradskog prihvatilišta, nisu znali šta mogu da očekuju. Ovaj gojazan desetogodišnji mešanac mopsa je slep, delimično gluv, uklonjen mu je tumor sa noge, a sve su ovo bili faktori koji su činili da se ovaj pas teže udomi.

gojazan petfaceMeđutim, kada su polako upoznali Tagbout, shvatili su koliko je posebna. Ona nije preveliki ljubitelj stepenica, zbog čega insistira da je nose uz i niz njih.

– Presmešna je, puna je ljubavi i obožava hranu. To što nema stalan dom je ne čini nesrećnom jer dobija dosta pažnje, kaže Tifani Lejsi.

Pročitajte još: Porodica udomila gojaznog psa i pomogla mu da skine 27 kilograma

Ovaj gojazan psić ima problem koji mora još da se razreši – da li je potpuno slep ili ne, ali ono što je jasno jeste da mu vid stvara veliki problem.

Pak, ne dozvoljava da joj slepilo stvara hendikep jer obožava šetnje i da istražuje svet oko sebe. Njena buduća porodica će svakako morati da joj pomogne da smrša, ali sveukupno gledano, ona je neverovatno srećan, predivan pas koji želi porodicu uz koju će moći da provede ostatak života.

gojazan petface– Potreban joj je neko sa smislom za humor, to je sigurno, a adaptirala bi se na gotovo svaki dom, pa čak i onaj sa decom i mačkama, zaključuje Lejsi.

Ako je i vaša kuca gojazna, sigurni smo da znate da ste vi krivac za to. Međutim, da ne bismo upirali prstom, isto verujemo da znate da ste vi i rešenje problema koji je nastao.

Pročitajte još: Slepi pas Bili pre četiri godine spasen iz skladišta, a još čeka svoj pravi dom!

Sensiobesity adult mini linije Personal Trainer kompletna je hrana za gojazne odrasle pse malih rasa. Ova hrana sadrži funkcionalne sastojke koji pospešuju opšte dobrostanje životinje.

gojazan petfaceRiblji proteini povećavaju hranljivu vrednost, a zajedno sa L-karnitinom doprinose održavanju mišićne mase, dok zelena dagnja štiti zglobove koji su posebno osetljivi kod gojaznih pasa.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.