Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Kako da vaš pas bude čist, a da ne morate da ga...

Kako da vaš pas bude čist, a da ne morate da ga kupate

0
PODELI
kupate petface

Verujemo da ni vi ni vaš pas ne volite kada dođe trenutak da ga kupate. To je zajednička karakteristika svih vlasnika i pasa. Na svu sreću i po vas i njih, nekada i ne treba preterivati sa kupanjem. Ali ipak treba povesti računa o njihovoj higijeni.

kupate petfaceJedan od načina da predupredite često kupanje jeste korišćenje vlažnih maramica. Njih možete nositi svuda sa vama, a ne moraju biti čak ni za posebnu upotrebu kod pasa, već su i maramice za bebe dovoljne. Jedino treba da obratite pažnju na to da izbegavate oči prilikom čišćenja.

Pročitajte još: Kupanje pasa: Kako da kupanje pasa ne bude bauk?

Takođe, redovno četkajte svog ljubimca jer ćete na taj način otkloniti suvišne dlake, ali i sve ono što se o njih zalepilo. To često može biti velika količina blata i alergena.

kupate petface  Morate povesti računa i o stvarima svog ljubimca koje isto tako treba da budu čiste, te s vremena na vreme očistite i igračke, posteljinu i krevetić vašeg ljubimca.

Pročitajte još: Sve što treba da znate kako biste OKUPALI MAČE

Svog ljubimca možete, pak, i da kupate, ali na jedan nekonvencionalan način – bez upotrebe vode. Možete koristiti suvi šampon koji je potrebno samo promućkati pre upotrebe i naprskati krzno sa 30 centimetara udaljenosti tokom četkanja, a nakon dva minuta treba da iščetkate krzno svog mezimca.

Naša preporuka jeste Waterless suvi šampon brenda BIOGANCE koji je napravljen na bazi prirodnog biljnog praha i koristi se za nežno suvo čišćenje, dezodorisanje, ali i uklanjanje prljavštine, masnoće i vlage. Ovaj preparat ne suši i ne iritira kožu vašeg četvoronožnog drugara i idealan je za upotrebu između dva redovna kupanja.

kupate petface Dakle, to što ćete s vremena na vreme preskočiti kupanje, to ne znači da bi u potpunosti trebalo da zanemarite negu i higijenu svog ljubimca, te odvojite po koji minut u toku nedelje i da doterate svog mališana.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime