Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Divni čovek spasava život mačeta sa jednim okom

Divni čovek spasava život mačeta sa jednim okom

0
PODELI

Ovo je priča o divnom gospodinu Avahitu koji je spasio mače sa jednim okom i nazvao je Godo. Sredinom decembra, ovaj divan čovek je naišao na mače sa samo jednim okom koje je bilo u užasnom stanju i odlučio je da ga odvede odmah kod veterinara na pregled i oporavak.

okom petfaceNakon pregleda je, nažalost, utvrđeno da je Godo u potpunosti slepa, a heroj naše priče je rekao da želi da pomogne sa plaćanjem računa za oporavak. Rečeno je da će oko vremenom samo ispasti ili da može da se ukloni i hirurški. Mače je dobilo lek kako bi se smanjilo zapaljenje, ali nikakav efekat nije imao jer je Godo kasno pronađena.

Pročitajte još: Problem suvog oka kod mačaka

Sledećih nekoliko dana je problem počeo da se pogoršava i hitna akcija je bila potrebna. Situacija sa okom je bila toliko opasna, da je moglo da dovede do smrti. Godo je otišao na hitnu operaciju, a vlasnik je s nestrpljenjem čekao ishod.

okom petfaceNa svu sreću, operacija je prošla dobro i bilo mače se sada oporavlja.Nakon ovog zahvata, Godo je sve srećniji i razigraniji. U ovom trenutku ima dva kilograma i ne može biti srećnija.

Nadamo se da je sve ono što joj je nekada stvaralo problem sada u prošlosti. Jer Godo je sada uz svog heroja!

Pročitajte još: Saveti kako da sačuvate zube vaše mačke zdravim

U slučaju da vaše mače ima problem sa očima, potrebno je da reagujete pravoremeno. Međutim, preventiva je najbolji lek. Clean Eye brenda Biogance sadrži različak i ružinu vodicu koji prirodno čiste nečistoće oko očiju.

okom petfaceClean Eye nežno čisti i pohranjuje regiju oko očiju dok u isto vreme štiti dlaku od kiselosti suza. Redovna upotreba ovog preparata može ukloniti žute fleke oko očiju.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.