Divni čovek spasava život mačeta sa jednim okom

Ovo je priča o divnom gospodinu Avahitu koji je spasio mače sa jednim okom i nazvao je Godo. Sredinom decembra, ovaj divan čovek je naišao na mače sa samo jednim okom koje je bilo u užasnom stanju i odlučio je da ga odvede odmah kod veterinara na pregled i oporavak.

okom petfaceNakon pregleda je, nažalost, utvrđeno da je Godo u potpunosti slepa, a heroj naše priče je rekao da želi da pomogne sa plaćanjem računa za oporavak. Rečeno je da će oko vremenom samo ispasti ili da može da se ukloni i hirurški. Mače je dobilo lek kako bi se smanjilo zapaljenje, ali nikakav efekat nije imao jer je Godo kasno pronađena.

Pročitajte još: Problem suvog oka kod mačaka

Sledećih nekoliko dana je problem počeo da se pogoršava i hitna akcija je bila potrebna. Situacija sa okom je bila toliko opasna, da je moglo da dovede do smrti. Godo je otišao na hitnu operaciju, a vlasnik je s nestrpljenjem čekao ishod.

okom petfaceNa svu sreću, operacija je prošla dobro i bilo mače se sada oporavlja.Nakon ovog zahvata, Godo je sve srećniji i razigraniji. U ovom trenutku ima dva kilograma i ne može biti srećnija.

Nadamo se da je sve ono što joj je nekada stvaralo problem sada u prošlosti. Jer Godo je sada uz svog heroja!

Pročitajte još: Saveti kako da sačuvate zube vaše mačke zdravim

U slučaju da vaše mače ima problem sa očima, potrebno je da reagujete pravoremeno. Međutim, preventiva je najbolji lek. Clean Eye brenda Biogance sadrži različak i ružinu vodicu koji prirodno čiste nečistoće oko očiju.

okom petfaceClean Eye nežno čisti i pohranjuje regiju oko očiju dok u isto vreme štiti dlaku od kiselosti suza. Redovna upotreba ovog preparata može ukloniti žute fleke oko očiju.